Побутова хімія з Європи - міфи і факти читайте на сайті Хмарка

Побутова хімія з Європи - міфи і факти

Відкриваючи кілька років тому інтернет-магазин побутової хімії з Європи, наша команда зіткнулася з питанням, якими товарами краще наповнювати свій магазин, які марки і яких виробників вибрати, щоб покупець залишився задоволений якістю нашого товару. І ми вирішили піти шляхом аналізу вітчизняного і європейського ринку хімії для домівки.
Переглянувши велику кількість інформації про бренди і пральні порошки, прочитавши не один десяток блогів про миючі засоби, опитавши знайомих і друзів, ми дійшли висновку, що не все, що продається у нас в магазинах, можна купувати і нести до себе в дім, довіряючи рекламі відомих виробників.
У чому основна проблема? Виявляється, що той порошок, який виробляється для України та інших країн пост-радянського простору, і той що продається в супермаркетах Німеччини, Польщі, Угорщини і т.д. - зовсім різні. У них, власне, не тільки якість, але і ціна теж кардинально відрізняються. Навіть якщо врахувати похибку на варіант покупки підробки з ринку, з чим, до речі, вже не раз зустрічались, все одно є велика різниця! Чому так?
Вся справа у застарілих державних стандартах норм щодо складових речовин в пральних порошках, миючих засобах та іншій побутовій хімії. У той час, коли більшість розвинених країн у всьому світі переходять на виробництво безфосфатної і еко-хімії, в Україні допустима норма фосфатів для порошків на 40 прань стандартного завантаження в машинці при воді середньої жорсткості, становить 20% (дані взяті з офіційного документа "Постанова кабінету міністрів України про технічний регламент мийних засобів № 717 від 20 серпня 2008 року). Для порівняння: в Європі 3-5%! Звідси: така велика кількість алергій, особливо у дітей, різні ускладнення від бронхіту з астматичним компонентом до самої астми, а також шкірні дерматити, і т.п. неприємні речі. Адже полиці магазинів і супермаркетів переповнені товарами, які, за своєю суттю, є бомбою уповільненої дії. Бо все це ми використовуємо на собі та у себе вдома. Посуд миєм, а на ньому залишаються частки миючого засобу. Перем порошком - наші речі вбирають його залишки, які потім проникають до нас в організм через шкірні покриви. Чистимо зуби і частину зубної пасти ковтаємо зі слиною. Ось чому дуже важливо не гонитись за акціями супермаркетів і дешевизною, а підходити до вибору миючих засобів усвідомлено і з розумом.
Отож, виходячи з цього, ми вирішили запустити свій інтернет-магазин німецької побутової хімії, де продаються такі відомі бренди - виробники порошків, миючих засобів і всього, що нам потрібно для прибирання в будинку, як: DenkMit, Burti, Frosh, Formil, Weisser Riese і інші. У той же час, ми пропонуємо споживачеві знайомі засоби всесвітньо відомих марок Ariel, Persil та Vanish, але з однією поправкою: всі вони зроблені в Німеччині. У нас ви можете купити тільки той товар, яким користуємося ми самі, і який дійсно відповідає актуальним світовим тенденціям безпеки і екологічності.
На останок хочемо вам побажати одного: читайте упаковки уважніше! І будьте здорові!
Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Побутова хімія з Європи - міфи і факти

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Сім'я чи кар'єра?

    Практично кожна жінка у своєму житті стикається з таким життєво важливим питанням, як « Що обрати: стрімкий розвиток своєї кар'єри чи сімейну ідилію?». А відповідь на нього є завжди індивідуальною. ...

  • Як доглядати за одягом для новонароджених

    Догляд за дитячим одягом для новонароджених істотно відрізняється від вимог до догляду за одягом для дорослих. Для дорослих головне значення має зовнішній вигляд одягу, для малюків - в першу чергу ...

  • Делікатне мереживо – відповідний догляд!

    Заглядаючи в історію появи мережива, нам доведеться повернутись аж до часів Стародавнього Єгипту. І хто б сказав? Та ніхто б не сказав, а тим паче вже не повірив би точно. ...