Emulsio та Sutter Professional – еко-засоби для чищення з Італії читайте на сайті Хмарка

Emulsio та Sutter Professional – еко-засоби для чищення з Італії

Італійська компанія A.Sutter S.p.A., з більш як столітнім досвідом виробництва безпечних засобів для чищення, представляє свою продукцію на ринку України. Emulsio та Sutter Professional – бренди компанії Sutter, заснованої в Швейцарії в 1858 році. На сьогоднішній день головний офіс та виробничі потужності компанії розташовані в Італії. Sutter – конгломерат компаній, які власними силами розробляють, виробляють товари і самостійно займаються питаннями їх поставок до кінцевого споживача. Тим самим компанія виявляє максимум турботи про своїх клієнтів.

Попередні роки компанія Sutter спеціалізувалась на виробництві лише професійних засобів для чищення. Проте, враховуючи потреби та побажання клієнтів, професійна лінійка Sutter була переведена на виробництво 2х споживчих: Emulsio та Sutter Professional. При цьому якість, ефективність та екологічна безпека продуктів була збережена. Простота у використанні, швидкість дії і екологічність засобів – неймовірне поєднання якостей в одному товарі, особливо для господині, яка турбується не лише про чистоту в домі, але й про здоров’я своїх рідних.

В світі продукти компанії Sutter надзвичайно популярні, адже були сертифіковані кількома як європейськими, так і всесвітніми провідними лабораторіями та організаціями:

A.I.S.E (Charter for Sustainable Cleaning) – компанія Sutter є учасником програми щодо виробництва безпечних товарів задля збереження здоров’я населення та навколишнього середовища. Діючи згідно умов договору, компанії вдається ефективно поєднувати безпечні хімічні інгредієнти та природні складники в процесі виробництва.
Ecolabel – Європейський екологічний знак якості, який був присвоєний безпечним продуктам Sutter, які сприяють зменшенню забруднення навколишнього середовища.
UL Certification – сертифікат якості, виданий лабораторією Underwriter Laboratories (UL). Сертифікат засвідчує безпеку засобів Emulsio по догляду за підлогою.
ISO 14001 – стандарт якості засвідчує діяльності компанії в напрямку зменшення негативного впливу її продуктів на навколишнє середовище.
ISO 9001 – стандарт якості, котрий затверджує безпечність процесу виробництва продуктів Emulsion та Sutter, їх високу якість, а також ефективність діяльності компанії – власне від процесу виробництва і до купівлі товару кінцевим споживачем.

Асортимент товарів Sutter Professional та Emulsio містить засоби для чищення різних видів забруднень, які можуть з’являтись в нашому побуті.

Жирові відкладення на кухонних шафках, сліди жиру на кахлі, холодильнику, кухонній плиті, мікрохвильовій печі та духовій шафі – одвічна проблема для господинь. Скільки часу, сил та нервів забирає прибирання на кухні… Проте засоби для чищення Emulsio та Sutter впораються з цими завданням на професійному рівні – надзвичайно швидко та якісно. Ви будете здивовані їх ефективністю.

Засіб для кухні Emulsio спрей проти жирових забруднень 750мл

Засіб для кухні Emulsio спрей проти жирових забруднень 750мл

Засіб для чищення Sutter Professional для мікрохвильових шаф та холодильників 500мл  Засіб для чищення Sutter Professional для мікрохвильових шаф та холодильників 500мл 
Засіб для чищення Sutter Professional спрей для духових шаф та грилів 500мл

Засіб для чищення Sutter Professional спрей для духових шаф та грилів 500мл

 

 

Територія ванни, віконне скло та дзеркала в будинку – не менш проблемні ділянки. Адже можуть бути «атаковані» пліснявою, каменем, накипом, плямами. Асортимент товарів Sutter Professional та Emulsio багатий як універсальними засобами для чищення, так і засобами для боротьби з пліснявою, вапняним накипом, засміченими трубами

Засіб для чищення Emulsio спрей універсальний + запаска концентрату в подарунок 750мл

Засіб для чищення Emulsio спрей універсальний 750мл

Засіб від плісняви і вапняного нальоту Sutter Professional спрей 500мл

Засіб від плісняви і вапняного нальоту Sutter Professional спрей 500мл

 Засіб для усунення засмічення труб Sutter Professional 1л Засіб для усунення засмічення труб Sutter Professional 1л    

Питання чистоти підлоги - особливо важливе при наявності в домі маленьких дітей та домашніх тварин. Необхідний догляд за всіма видами підлоги (мармур, камінь, керамічна плитка, лінолеум, паркет, ламінат) та антибактеріальний ефект забезпечать миючі засоби Emulsio.

Засіб для миття паркету Emulsio антибактеріальний 1л

Засіб для миття паркету Emulsio антибактеріальний 1л

Засіб для миття підлоги Emulsio антибактеріальний 1л

Засіб для миття підлоги Emulsio антибактеріальний 1л

Засіб для миття підлоги Emulsio Зелений чай 750мл

Засіб для миття підлоги Emulsio Зелений чай 750мл

 Засіб для миття підлоги Emulsio Квіти лаванди 750мл

Sutter Professional та Emulsio – це завжди вражаючий результат, економія Вашого часу та безпека для здоров’я всієї сім’ї!

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Emulsio та Sutter Professional – еко-засоби для чищення з Італії

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Оббивка – обличчя Ваших меблів!

    Обличчям ваших м’яких меблів є беззаперечно оббивка. Водночас, порівняно з каркасом, наповнювачем і т.д., це ще й дуже вразлива зона. А тому потребує ретельного догляду. Правильний догляд завжди є гарантом ...

  • Як очистити посуд від накипу

    Для видалення накипу з посуду використовують луги або кислоти. Луги не діють на метал, за винятком алюмінію. При обробці лугом накип добре пом'якшується. Вкінці залишається лише почистити посуд щіткою. Застосовують ...

  • Чищення полірованих меблів

    Чищення меблів під час прибирання квартири – річ необхідна. Але як багато сил і часу віднімає відчищання плям, особливо від гарячих предметів. Корисні поради допоможуть вам впоратися з чищенням меблів, ...