Чищення полірованих меблів читайте на сайті Хмарка

Чищення полірованих меблів

Поліровані мебліЧищення меблів під час прибирання квартири – річ необхідна. Але як багато сил і часу віднімає відчищання плям, особливо від гарячих предметів. Корисні поради допоможуть вам впоратися з чищенням меблів, не віднімаючи багато сил!

Брудні плями на полірованій поверхні можна змити за допомогою бензину, а потім протерти вичищене місце сумішшю рослинної олії і одеколону, взятих в рівних пропорціях. Після того, як поверхня висохне, протріть її сухою шерстяною тканиною.

Непогано видаляє плями з полірованих меблів і підігрітий оцет. Змочіть в оцті ватний тампон, видаліть забруднення, а потім відполіруйте меблі воском або безбарвним кремом для взуття.

Білу пляму, що з'явилася на меблях від гарячого посуду, можна видалити двома способами: пляму протирають матер'яним мішечком з сіллю, змочивши заздалегідь мішечок в рослинній олії, або чистять тампоном, змоченим в одеколоні і рослинній олії.

• Якщо пляма на дерев'яних меблях не застаріла, то можна спробувати вивести її. Натріть пляму на поверхні розм'якшеним воском, а потім через папір пропрасуйте це місце теплою праскою.

• Якщо це не допомогло, потрібно зафарбувати пляму і заново відполірувати меблі, або покрити їх лаком. Зафарбувати пляму можна йодом або воском для взуття.

Незначні подряпини на меблях можна замазати воском і відполірувати чистою ганчіркою. Якщо колір подряпини дуже сильно відрізняється від кольору меблів, її можна закрасити тушшю, йодом або іншими, подібними до цих речовинами і покрити воском.

Джерело: superova.com

Коментарі (0): Чищення полірованих меблів

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Оббивка – обличчя Ваших меблів!

    Обличчям ваших м’яких меблів є беззаперечно оббивка. Водночас, порівняно з каркасом, наповнювачем і т.д., це ще й дуже вразлива зона. А тому потребує ретельного догляду. Правильний догляд завжди є гарантом ...

  • Чистота дзеркала – репутація господині дому!

    Дзеркала...дзеркала...дзеркала... Мабуть, жодна жінка не омине його, побачивши в якомусь супермаркеті, салоні або ж навіть на вулиці. А тим паче вже не впустить такої нагоди - заглянути в нього)) Наскільки ...

  • Засоби для чищення Astonish - створені, щоб дивувати

    Багато брендів по всьому світу дбають про те, щоб товари, які вони виробляють, приносили мінімальний збиток навколишньому середовищу та здоров'ю людства. Одним з таких виробників є британська торгівельна марка Astonish.