Чистота дзеркала – репутація господині дому! читайте на сайті Хмарка

Чистота дзеркала – репутація господині дому!

Чистота дзеркала – репутація господині дому!Дзеркала...дзеркала...дзеркала... Мабуть, жодна жінка не омине його, побачивши в якомусь супермаркеті, салоні або ж навіть на вулиці. А тим паче вже не впустить такої нагоди - заглянути в нього)) Наскільки ми любимо в них дивитись, на стільки ж і не любимо їх очищувати від відбитків пальців членів усієї сім'ї, випадкових мазочків туші, пилу і т.д. А іноді над цим заняття доводиться добре попотіти)

Отож, щоб полегшити ваші нелегкі трудові будні старанної домогосподарки, ми спробуємо дати вам кілька корисних порад, які надіємось стануть вам у нагоді.

Ніколи не протирайте дзеркала у своєму домі газетним папером, «пережиток минулого» як не як. Краще використовуйте для цих цілей шматочок тканини, змочений денатурованим спиртом.

Існує ще один рецепти для очищення дзеркальних поверхонь. Хоч для його приготування доведеться затратити трохи часу, але результат того вартий. Отож, влийте 2 склянки гарячої води в посудину, додайте 50 г оцту і 50 г крейди, ретельно перемішайте і залиште відстоятись. Для протирання дзеркал нам буде потрібна відстояна рідина, злийте її до іншого посуду і до роботи! Вкінці ще раз протріть дзеркало шматочком м'якої тканини. Але будьте обережні, слідкуйте за тим, щоб «чарівна» рідина не опинилась на зворотній стороні. Цей рецепт застосовують, якщо поверхня дзеркала дуже забруднена.

Успіхів і натхнення Вам, Господарочки!

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Чистота дзеркала – репутація господині дому!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Оббивка – обличчя Ваших меблів!

    Обличчям ваших м’яких меблів є беззаперечно оббивка. Водночас, порівняно з каркасом, наповнювачем і т.д., це ще й дуже вразлива зона. А тому потребує ретельного догляду. Правильний догляд завжди є гарантом ...

  • Доглядаємо лінолеум

    Щоб лінолеум перебував завжди в хорошому стані, необхідно щодня витирати його вологою ганчіркою. Один раз на тиждень лінолеум миють теплою мильною водою, потім змивають чистою і витирають насухо ганчіркою...

  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.