Оббивка – обличчя Ваших меблів! читайте на сайті Хмарка

Оббивка – обличчя Ваших меблів!

Оббивка – обличчя Ваших меблів!Обличчям ваших м’яких меблів є беззаперечно оббивка. Водночас, порівняно з каркасом, наповнювачем і т.д., це ще й дуже вразлива зона. А тому потребує ретельного догляду. Правильний догляд завжди є гарантом чистоти та відмінного зовнішнього вигляду Вашої оббивки, а значить і Ваших меблів!

Запам’ятайте кілька простих порад, які завжди стануть вам у пригоді:

1. Досить часто усі господині використовують пилосос для збирання пилу, який накопичився на поверхні оббивки. Це найпростіший спосіб догляду, але не варто ним зловживати. Особливо якщо текстура дуже ворсиста, то разом із пилом всмоктується ще й ворс, а це погіршує її вигляд.

2. Для того, щоб оббивка протягом довгих років зберегала презентабельний вигляд, позбавте її такого щастя, як пральна машинка. Ці речі просто несумісні. Прання у машинці може значно погіршити вигляд поверхні оббивки.

4. Не сушіть її за допомогою електроприладів, дайте їй висохнути природнім шляхом. Це для текстури буде кращим.
4. Аналогічно й якщо ви проводите чищення невеликої ділянки за допомогою хімзасобів – сушіння лише природнім шляхом.

5. Використовуючи різні засоби для чищення плям, ніколи їх не змішуйте на поверхні оббивки. Інакше результати реакції на віки залишаться на Вашому улюбленому диванчику чи кріслі. Не варто влаштовувати такі експерименти!

Але ж бувають плями різного походження: то син приліпив жуйку до стільця, то дочка разом з Оббивка – обличчя Ваших меблів!подружками після тривалих посиденьок і балачок пролила червоне вино, то коханий випадково пролив каву на крісло. Кожна пляма має свій «характер» і потребує індивідуального підходу. От, наприклад:

  • жуйка і тканина в таких випадках зливаються практично воєдино, але не варто панікувати. Допомогти зможе лід в пакетику, необхідного його прикласти на деякий час, а потім можна приступати до відшкрябування. Вкінці це місце можна ще обробити метиловим спиртом.
  • червоне вино добре вбирає сіль.
  • з кавовими плямами та плямами від шоколаду досить легко боротися, і помічником вашим тут буде шматочок мила. Потім потрібно буде це місце добре потерти вологою ганчіркою і плями як і не було.
  • плями від соку потребують трохи більше зусиль, змішують аміак і оцет, наносять на пляму і залишають оббивку, щоб висохла.
Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Оббивка – обличчя Ваших меблів!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Чищення полірованих меблів

    Чищення меблів під час прибирання квартири – річ необхідна. Але як багато сил і часу віднімає відчищання плям, особливо від гарячих предметів. Корисні поради допоможуть вам впоратися з чищенням меблів, ...

  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.

  • Доглядаємо лінолеум

    Щоб лінолеум перебував завжди в хорошому стані, необхідно щодня витирати його вологою ганчіркою. Один раз на тиждень лінолеум миють теплою мильною водою, потім змивають чистою і витирають насухо ганчіркою...