Екологічно чисті мийні засоби. читайте на сайті Хмарка

Екологічно чисті мийні засоби.

Тих, кого хвилює стан екології на нашій планеті та власне здоров"я, обов"язково зацікавить продукція, яка є найменш шкідливою для навколишнього середовища а також для нас самих.
  Цією проблемою дуже плідно займається Європейський союз. Зокрема ще у 1992 році було запущено програму Екознак ЄС, яка полягає у нагородженні Екологічною відзнакою продуктів і послуг, які мають найменший вплив на навколишнє середовище протягом всього їх життєвого циклу, використання та утилізації.Наприклад миючі засоби найбільше впливають на навколишнє середовище під час їхнього використання, так як хімічні речовини проникають у навколишнє середовище разом із стічними водами .Екознак ЄС зводить до мінімуму використання небезпечних речовин і речовин, які можуть бути шкідливі для водного середовища. Речовини, що містяться у даних продуктах є високорозкладані, а тому є менш шкідливими при потраплянні до стічних вод.Упаковка також зменшується настільки, наскільки це можливо. І обов"язково враховується ефективність продукту.
Це означає, що продукт є не менш ефективним, ніж будь-який інший на ринку і водночас кращим відносно екології.
      Логотип був присудженим тисячі різних продуктів по всій Європі, включаючи мила і шампуні, дитячий одяг, іграшки, фарби і лаки, електротовари та меблі, а також послуги, такі як готелі та кемпінги. 
Визнаний по всій Європі, екознак сприяє екологічній досконалості, а споживачам допомагає знайти продукцію, якій можна довіряти.
    Одним із таких продуктів є миючі засоби W5eco. Серед них ви можете знайти рідину для миття посуду, засіб для миття вікон,універсальну рідину для прибирання усього будинку та багато іншого.Вони не мають їдкого запаху,є ефективними та цілком безпечними для людей.
Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Екологічно чисті мийні засоби.

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.

  • Як позюавитись від пилу в домі

    5 способів усунути пил і підтримувати чистоту в будинку. Пил має властивість осідати, тому починати потрібно з високих поверхонь, поступово рухаючись вниз. Пилососити підлоги можна в кінці прибирання. Сучасні пилососи ...

  • Зроби 6 кроків до чистих вікон!

    Нарешті весна! Хочеться милуватися сонцем і свіжою зеленню. І робити це через чисті і прозорі вікна. Як легко і швидко їх вимити?...