Як правильно мити ламінат читайте на сайті Хмарка

Як правильно мити ламінат

Серед усіх видів підлоги найбільшою пополярністю у нашій країні користується ламінат. Людей приваблює те, що за невеликі гроші та за короткий термін кожен бажаючий може отримати гарну, практичну підлогу і тим самим, кардинально змінити дизайн кімнати чи цілого будинку. Адже вибір такого покриття дуже широкий: від імітації кахе- лю до найрізноманітніших порід дерева, полірований і матовий. Одним словом - до вибору, до кольору.



Засіб для миття ламінату Denk Mit 1л

На перший погляд, ламінована підлога не потребує якогось особливого догляду. Але, все-таки, є деякі нюанси. Ламінат дуже стійкий до вологи.Тому не слід під час прибирання використовувати дуже мокру ганчірку.У ТЕПЛУ воду можна додати спеціального засобу, який створює захисний шар і захищає підлогу від набрякання та вздуття Щоб уникнути розводів на поверхні, запам'ятайте просте правило: завжди мийте таку підлогу повздовж волокон.

Інтернет-магазин "Хмарка" бажає тепла і затишку у вашій оселі.

Коментарі (0): Як правильно мити ламінат

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Засоби для чищення Astonish - створені, щоб дивувати

    Багато брендів по всьому світу дбають про те, щоб товари, які вони виробляють, приносили мінімальний збиток навколишньому середовищу та здоров'ю людства. Одним з таких виробників є британська торгівельна марка Astonish.

  • Екологічно чисті мийні засоби.

    Тих, кого хвилює стан екології на нашій планеті та власне здоров"я, обов"язково зацікавить продукція, яка є найменш шкідливою для навколишнього середовища а також для нас самих.

  • Чистота дзеркала – репутація господині дому!

    Дзеркала...дзеркала...дзеркала... Мабуть, жодна жінка не омине його, побачивши в якомусь супермаркеті, салоні або ж навіть на вулиці. А тим паче вже не впустить такої нагоди - заглянути в нього)) Наскільки ...