Жінка - до і після весілля… читайте на сайті Хмарка

Жінка - до і після весілля…

Кого хоче бачити біля себе чоловік – дружину-коханку? А може дружину-домогосподарку? Чи матір своїх дітей?

Питання одвічне... Та, мабуть, жодна жінка не задумувалась на тим, на кого вона «перетвориться» років так через 5-10... І перевтілення це буде не за її власним бажанням, а – вимушеним, так би мовити за велінням часу і обставин.

Пропоную розглянути ці три жіночі образи, поговорити про їх переваги та недоліки:

Дружина-коханкаДружина-коханка. Саме так виглядає будь-яка жінка в очах чоловіка в так званий «період до весілля». І такою вона й залишається «після». Такий образ зобов'язує ретельно слідкувати за своєї зовнішністю, тобто салони краси, регулярні процедури по догляду за тілом, педикюр, манікюр, усілякі масочки для обличчя і всіх інших можливих і неможливих частин тіла, укладання волосся і щоденний make-up ніхто не відміняє.

Оновлення гардеробу – теж справа не остання! Необхідно слідкувати за останніми модними тенденціями, щоб ненароком не покинути лави модниць.

Ну і, звичайно, залишатися неперевершеною коханкою для свого чоловіка. Не забувати усіх тих премудростей, яких «набрались» за часів бурхливої молодості, і вправно їх використовувати при кожній нагоді!

Роль досить проста, принаймні звична для жіночої натури. Але чи задовольнить чоловіка в сімейному житті лише ось ця красива та яскрава «обгортка»?Дружина-домогосподарка

Дружина-домогосподарка. Звичайно, що більшість жінок не наступного дня після весілля змінюють свою роль. Спочатку вони зберігаються за собою право все ж таки залишатись дружиною-коханкою. Та з плином часу буденність і рутина дають про себе знати, а в результаті й беруть своє – жінка просто перетворюється на домогосподарку, сама того навіть не помічаючи. А чоловік наївний сподівається, що вона буде завжди привабливою, доглянутою жінкою, забуваючи, що після одруження на її плечі лягають «гори» його брудних шкарпеток, чистота його затишного куточка, його поживні сніданки, ситні обіди і смачненькі вечері. І про все це потрібно потурбуватись і зробити. Логічно, що тоді вже й часу на «красу» не залишається, або якщо й залишається, то від утоми вже немає бажання щось з собою робити...

Але перевага цього жіночого образу очевидна – у домі чистота, порядок, гарячий обід на плиті, чоловік – ситий і ніби щасливий. Але хіба лише це йому потрібно для щастя?

жінка-матиЖінка-мати. Кажуть, що ставши заміжнею, у тебе уже з'являється «перша дитина» – твій чоловік. Можливо, це і є близьким до правди, але давайте не будемо кривити душею. Закоханій жінці турбота про свого чоловіка приносить задоволення. То факт незаперечний. Та з появою Ваших дітей, увесь свій час і турботу уже доводиться віддавати не тільки чоловікові, але й дітям. Ви поринаєте в новий світ, стикаєтесь з новими ситуаціями, освоюєте нову соціальну роль матері – це все дуже захоплююче і цікаво. Ви повністю віддаєтесь дітям і присвячуєте їм усю себе. І серед усіх цих турбот Ви забуваєте про себе. І то є вашою найбільшою помилкою. Ви перестаєте бути жінкою для свого чоловіка, а стаєте для нього просто матір'ю його дітей. Адже дивлячись кожен ранок на жінку у нічній сорочці в квіточки, з фартушком на поясі, з копною нерозчесаного волосся на голові, яка стоїть біля кухонної плити і смажить яєчню на усю сім'ю, його сприйняття Вас є цілком логічним, погодьтесь?

Обравши дану роль, будьте певні, що виховаєте чудових діток, але чи зміцнить це ваші з чоловіком стосунки, як закоханої пари?

Невже постійно необхідно жертвувати чимось важливим заради інших настільки ж дорогих речей чи людей? Невже завжди потрібно робити вибір або...або? Мабуть, кожна жінка дасть різну відповідь на це питання. І сказавши, що якась з них невірна, ми не будемо об'єктивними. Адже люди, обставини, умови життя різні бувають.

Особисто мені хотілося б побажати жінкам завжди залишатися Cправжніми Жінками, максимально вдало намагатися поєднувати в собі усі образи і ролі, які їх заставить освоїти життя, і завжди залишатись бажаними та коханими, навіть після 50 років подружнього життя!

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (3): Жінка - до і після весілля…

Лана 14 жовтня 2011, 22:45

Головне, щоб жінка залишалася собою, ну а заради коханого чоловіка можна трохи поімпровізувати ;)

Віка Я. 31 серпня 2011, 13:02

Справжня супер жінка - це одночасно успішна у роботі співробітниця, геніальний шеф повар на кухні, турботлива мама і "проститутка" для свого чоловіка в ліжку. А ще ця жінка не влаштовує скандалів, не дістає й не ревнує до кожного стовба, оскільки на все це в неї немає часу :-) Але потрібно зауважити, що жінка не зможе бути такою, якщо її милий покладає усі хатні клопоти на неї а за дітей і сімейний бюджет навіть і не думає. Коли в сім'ї панує взаєморозуміння, допомога, повага та існує певна ціль сумісного життя, то не лише жінка поєднує всі ці ролі, а й чоловік її успішний у всіх сферах й діти доглянуті.

Іра 30 серпня 2011, 13:23

утримувати рівновагу між цими соціальними ролями це дійсно мистецтво кожної жінки. а от після 50 років подружнього життя вже, мабуть, вже не так важливо, хто ти)

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Сім'я чи кар'єра?

    Практично кожна жінка у своєму житті стикається з таким життєво важливим питанням, як « Що обрати: стрімкий розвиток своєї кар'єри чи сімейну ідилію?». А відповідь на нього є завжди індивідуальною. ...

  • Фарба для волосся: союзник краси чи ворог здоров'я? (II частина)

    Що ж є природною красою жінки? Ну, звичайно ж, волосся. Так що там говорити, адже і представники чоловічого населення в сучасному світі приділяють своєму волоссю велику увагу. У цій статті ...

  • Чищення полірованих меблів

    Чищення меблів під час прибирання квартири – річ необхідна. Але як багато сил і часу віднімає відчищання плям, особливо від гарячих предметів. Корисні поради допоможуть вам впоратися з чищенням меблів, ...