"ТОП 10" Лайфхаків використання мила господарського! Запам'ятовуйте! читайте на сайті Хмарка

"ТОП 10" Лайфхаків використання мила господарського! Запам'ятовуйте!

1. Якщо заїв замок змастіть змійку шматочком звичайного господарського мила і потім спробуйте відкрити знову. Впевнені, у вас це вийде без проблем!
2. Хочете ідеально відмити свої кросівки? У цього народного засобу відмінні якості відбілювача!
3. У сезон вірусних захворювань використовуйте мильний розчин і змастіть змоченою ним ватною паличкою усередині носа або намочіть ватні тампони і залиште їх на пару секунд у носі - завдяки бактерицидним властивостям мила ви отримаєте найкращий профілактичний захист від грипу!
4. При молочниці, а також для профілактики будь-яких грибкових гінекологічних захворювань використовуйте мило в якості гігієни. Достатньо двічі на день протягом тижня. Воно реально допомагає!
5. Якщо у вас маленькі діти так і тягнуть все до рота, а ви хочете уберегти малюків від захворювань ротової порожнини - змащуйте після кожної чищення зубів дитячі щітки простим мильним розчином - перед використанням, звичайно ж, не забуваємо змити! Це вбиває усі бактерії!
6. При форс-мажорах у випадку опіку мило господарське також незамінне! І при сонячних, і при хімічних опікових травмах: якщо шкіра почервоніла - досить намилити пошкоджене місце і залишити так на пару хвилин. Якщо з'явився пухир або дужче ураження - потрібно це місце поливати мильною водою поки біль не вщухне або до приїзду швидкої допомоги. Такий спосіб реально рятує!
7. Якщо у вас лупа, то всім відомий «народний засіб» коричневого кольору з цифрами 72% - напевно, найдешевший лайфхак по боротьбі з цією проблемою. Мийте волосся таким милом, потім обполіскуйте водою з лимонним соком. Ви не тільки оздоровите шкіру голови, ваше волосся набуде здорового блиску та доглянутого вигляду!
8. Якщо у вас угрі на шкірі - вранці і ввечері наносьте кашку з води та мила на проблемні ділянки. Потримайте її на обличчі пару хвилин, потім змийте теплою водою. Цим рецептом не гребують дерматологи!
9. Коли вдома закінчився миючий засіб для посуду, а є шматочок звичайного господарського мила - скористайтеся ним. Ви помітите, що воно також добре справляється із жиром та інший брудом. Плюс - немає запаху хімії та нальотів на посуді - адже це екологічно чистий продукт!
10. Коли в будинку хтось страждає алергією - використовуйте таке мило для прання речей. Досить натерти його на тертці - вийде той же аналог прального порошку. Великий плюс, що мило господарське за складом абсолютно гіпоалергенне, натуральне, воно не містить ніяких шкідливих добавок та ароматизаторів. Причому результат прання буде нічим не гірший ніж при використанні звичайних засобів!
Незважаючи на велику популярність рідких мил, твердих із різними запахами, сучасних засобів для виведення плям та інше, до цих пір дуже багато людей купує цей продукт. Є різні його види - і мило господарське з гліцерином, і також з різними рослинними оліями, з жирами тваринного походження або без. У нашому інтернет-магазині побутової хімії з Європи «Хмарка» ви можете купити онлайн господарське мило безпосередньо від німецьких виробників, яке відповідає найвищим стандартам якості товарів EU.
Ми сподіваємося, що вам наші поради стануть в нагоді!
Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): "ТОП 10" Лайфхаків використання мила господарського! Запам'ятовуйте!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Як почистити мікрохвильову піч - 6 швидких способів

  • Як читати штрих-код

    Часто беручи до рук упаковку придбаної зубної пасти, шампуню, миючого засобу чи прального порошку ви зустрічаєте набір параллельно розташованих чорних ліній різної товщини та довжини або(чи) багато чорно-білих квадратиків, сформованих ...

  • Фосфатні чи безфосфатні пральні порошки? Вибір за Вами!

    Домогосподаркам доводиться щодня "зустрічатись" з засобами побутової хімії. Інтернет-магазин побутової хімії та косметики hmarka.com.ua хоче представити вашій увазі альтернативне рішення фосфатній продукції: інноваційні прально-миючі засоби без фосфатів. Це товари як ...