Секрети догляду за тілом Клеопатри - цариці Нілу читайте на сайті Хмарка

Секрети догляду за тілом Клеопатри - цариці Нілу

Ще маленькою дівчинкою мене завжди інтригувала історія величної єгипетської правительниці Клеопатри та її влада над великими мужами тих часів. Відтоді й донині ходить багато легенд навколо цієї визначної жінки. Одна з них – про її незрівнянну красу та молодість. Сьогодні я розповім вам про те, як кожна сучасна жінка зможе відчути себе в якості незрівнянної цариці, причому витратити на це зовсім небагато часу, сил та грошей. Ефект справді вражає. Перевірено на собі!

Номер 1. Один із найвідоміших у світі рецептур краси та здоров'я шкіри – це, звичайно, ванна цариці Клеопатри. У давні часи вона повністю складалась із молока, меду та олій. Всім відомо, що молоко містить велику кількість вітамінів групи В. Цей вітамін прекрасно тонізує шкіру. Вона стає більш пружною, доглянутішою, виглядає омолодженою в цілому. Решта живильних речовин, що містяться у молоці, чинять зволожуючу та пом'якшувальну дію. І хоча на сьогоднішній час цілісіньку ванну з домашнього молока та меду назбирати практично неможливо, все ж учені дійшли висновку, що того ж самого ефекту можна досягти, дотримуючись певних пропорції у складниках. А саме: на 1 літр добре теплого молока додати 100-150 г меду. Цю суміш вилити у ванну з водою 36-38°С. Приймати таку ванну слід не довше 20-25 хвилин і потім не змивати тіло водою, а м'яко промокнути рушником. Як додаток для такої ванни можна використати масла чи олії – всього кілька крапель оливкової, кокосової чи кунжутної олії. Жодні креми після такої процедури вам не знадобляться. Крім видимого ефекту на шкірі, ваш настрій також покращиться, зніметься стрес та втома. Як на мене, це чудовий вибір на користь спа-процедур у домашніх умовах. Ефект такий самий, проте яка економія часу та коштів!

До речі, є один цікавий дослідницький факт: англійські учені проводили експеримент. В його основі було сформовано групу із 320 осіб: чоловіків та жінок. Їх було поділено на дві частини. Одна приймала ванни з молока, інша - звичайні. Щоденно! По завершенню місяця експерименту оголосили результат. Причому, приголомшливий – у 94 % тих людей, які приймали ванни із молоком, шкіра стала помітно пружнішою, пігментні плями менш помітними, оскільки вони висвітлились. В другій половині групи ніяких змін не спостерігалось. Висновок ви зробите самі.

Номер 2. Скраб для тіла на основі морської солі та густих вешків. Саме його за даними історичних дослідників цариця наносила на шкіру після своєї славнозвісної молочної ванни. Рецепт простий та невибагливий. Однак ефект не забариться. Вже після першої процедури по очищенню шкіри таким скрабом ви помітете результат. Складові скрабу такі: на 200 г морської солі берете півсклянки густих вершків та акуратними масажними рухами розтираєте по тілу. Як варіант для аромату можете додати кілька крапель аромо-масел. Вони є в продажу практично у кожній аптеці, коштують недорого, а вистачить надовго. Цікавий факт, що морську сіль найчастіше використовують при рецептурах для схуднення у салонах.

Номер 3. Маска для обличчя на основі білої глини. Можливо саме через неї у Клеопатри молодість з роками не минала, а шкіра виглядала сяючою та свіжою. Адже в глині є складник каолініт. Це такий мінерал, який надає шкірі еластичності та оновленого вигляду. Власне, завдяки йому глина є така популярна у косметичних продуктах по цілому світу з давніх часів і до сьогодні. Щоб зробити таку маску власноруч, придбайте в аптеці пакет звичайної білої глини. Змішайте по 2 столові ложки молока, глини та 1 столову ложку меду. Додайте чайну ложку лимонного соку. Нанесіть на шкіру. Протримайте хвилин 10-15. Змийте теплою водою.

Загалом варіацій на тему краси за рецептами Клео багато. Проте в їхній основі лежать вище описані методи. Я бажаю кожній жінці за щоденними клопотами повсякденного життя не забувати балувати себе та знаходити для себе час. Для вашої зручності працює інтернет-магазин за адресою https://hmarka.ua. Тут представлені різноманітні варіації кремів, масок для обличчя та лосьйонів для тіла. В допомогу вам бути завжди красивими. І не забувайте частіше посміхатись.

З глибокою повагою до прекрасної половини людства,

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Секрети догляду за тілом Клеопатри - цариці Нілу

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті