Denkmit - побутова хімія з Німеччини читайте на сайті Хмарка

Denkmit - побутова хімія з Німеччини

undefined

Ще недавно про німецьку побутової хімії Denkmit (Денкміт) не знав ніхто. Зараз же її популярність стрімко зростає. Чим же викликана така популярність?

Переваги Denkmit

Побутова хімія Denkmit виробляється у Німеччині. Вона ефективна і економна, широкий асортимент дозволяє вибрати засіб для будь-яких задач. Але покупці люблять продукцію Денкміт не тільки за це.

Засоби для прибирання і прання німецького бренду безпечні, в них немає агресивних і тим більше небезпечних для здоров'я компонентів. Відгуки споживачів Denkmit доводять, що побутова хімія підходить алергікам, людям з чутливою шкірою, маленьким дітям.

Вся продукція сертифікована за стандартами безпеки Європейського Союзу. Вона має чимало нагород від німецьких інститутів перевірки якості товарів. І, що теж важливо, ціна на побутову хімію доступна. Не дивно, що засоби Denkmit користуються популярністю в усьому світі.

Асортимент Denkmit

Засоби для посудомийної машини

Лінійка Denkmit для посудомийних машин досить широка. Вона включає в себе як засоби для миття посуду (таблетки, порошок, ополіскувач), так і для догляду (пом'якшувальна сіль, засіб від накипу, освіжувач, таблетки для чищення).

Всі миючі для посудомийки ефективно справляються навіть зі складними забрудненнями, не залишаючи плям і патьоків. При цьому вони запобігають появі вапняного і жирового нальоту всередині посудомийки. Засіб для посудомийної машини Denkmit Classic підходить навіть для нержавіючої сталі і срібла.

Препарати для догляду продовжать термін служби посудомийки, позбавлять від неприємного запаху. Особливо важливо їх використовувати, якщо водопровідна вода жорстка.

Порошок і гель для прання

Засоби для прання denkmit включають в себе порошок і гель для білих і кольорових речей, для дитячої білизни, ополіскувач, серветки для прання, капсули, засоби для ручного прання, кондиціонер, відбілювач, засоби для виведення плям.

Гель для прання та порошок Denkmit не тільки ефективні, але і використовуються економніше в порівнянні з аналогами інших виробників. Для прання делікатних тканин, а також для алергіків і маленьких дітей розроблений гель для прання дитячої білизни Denkmit Ultra Sensitive

Миючі засоби для дому

Асортимент засобів Денкміт для будинку великий: спрей від плісняви, миючі для унітазу і ванни, туалетні блоки, засіб для чищення килимів і диванів, гранули та рідини для прочищення труб, дезінфектор і багато іншого.

Денкміт виготовляє як універсальні засоби, так і призначені для конкретного типу поверхонь, наприклад, для миття паркету або ламінату. Засоби Denkmit для ванної кімнати ефективно видаляють мильний наліт, вони підходять для всіх матеріалів, в тому числі і для акрилу. Таблетки для унітазу Denkmit WC-Tabs не тільки нейтралізують неприємний запах, а й ефективно очищають і дезінфікують.

Засоби для миття посуду

М'який засіб Denkmit для посуду чудово справляється з жиром і засохшими залишками їжі. Але при цьому воно не сушить шкіру рук і не викликає подразнень. Серед продукції Денкміт є як миючі з приємним ароматом, так і без запаху.

Спеціально для прихильників еко-продукції розроблена рідина для миття посуду Denkmit "Nature". Вона створена на основі відновлюваної сировини. Для людей, схильних до алергії, і дитячого посуду розроблений миючий засіб Denkmit Ultra Sensitive без ароматизаторів і барвників.

Плямовивідники

Якщо навіть самий хороший порошок не в змозі впоратися з плямами, то на допомогу прийде засіб для виведення плям Denkmit. Він буває у вигляді гелю, рідини або порошку. Німецькі засоби впораються навіть з найскладнішими плямами, наприклад, від фруктів, трави, жиру.

Засоби для виведення плям є для кольорових, білих речей і універсальні. Для обробки вовни і шовку краще використовувати призначені для цього плямовивідники, такі як спрей Denkmit Fleckenspray.

 

І це тільки частина асортименту Denkmit. У нашому інтернет-магазині ви можете купити освіжувачі повітря для будинку і машини, нейтралізатори запаху, серветки для прибирання, вологий туалетний папір. Ми продаємо тільки оригінальний товар, що купується на офіційному сайті Denkmit.

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Denkmit - побутова хімія з Німеччини

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті