Як підібрати парфуми? читайте на сайті Хмарка

Як підібрати парфуми?

Як підібрати парфуми?Світ парфумів неосяжний. До цих пір не вдалося створити точну класифікацію запахів та їх відтінків. Так як же зробити правильний вибір, як вибрати парфуми і не загубитися серед безлічі парфумів, які сьогодні представлені на ринку? Відштовхуватися можна від різних факторів: вік, знак зодіаку, соціальне становище, вибрати парфуми можна навіть по флакону! Але ми спробуємо піти найвірнішим шляхом - описати правила вибору аромату залежно від характеру.

Якщо ви знаєтесь на хорошій кухні і сучасному мистецтві, любите екстрим і важку музику, можете віднести себе до числа естетів та інтелектуалів - вам, напевно, сподобаються шипрові та шкіряні аромати. Дві ці групи нечисленні і частіше орієнтовані на чоловічу аудиторію. Однак жіночі аромати цих груп дійсно неповторні. В основі шкіряної групи лежать ялівець і березова кора, що припаде до душі енергійним, незалежним, творчим натурам. Для них підійде, наприклад, Cerruti Image Woman (Cerruti). Шипровим ароматам притаманні нотки дубового моху, сандалу, бергамоту, пачулі, мускусу, троянди і ветівера. Приклади: BLV (Bvlgari Parfums), Dolce & Gabbana Pour Homme. Спробуйте вибрати парфум із такими нотками, і ви не помилитеся.Як підібрати парфуми?

Від нечисленних ароматів перейдемо до найчисленнішого - квіткового. Аромати цієї групи можуть бути як одою одній квітці, так і симфонією для строкатого букета з вкрапленням фруктових, лісових або «свіжих» нот. Тим, хто живе в гармонії з собою і навколишнім світом подібний парфум підійде якнайкраще. Так, які парфуми вибрати, запитаєте ви? Спеціально для вас: 5th Avenue (Elizabeth Arden), Happy (Clinique), In Red (Armand Basi), Miracle (Lancome), Touch of Pink (Lacoste).

У парфумах деревної групи основою є теплі відтінки пачулі і сандала, або ж сухі - ветівера і кедра. Це буде до лиця активним жінкам, які успішно поєднують роботу, сім'ю і розваги. Такі пані однаково захоплено займаються на тренажерах і танцюють в нічних клубах, відпочивають біля лісового озера і слухають танцювальну музику. Спеціально для них варто підібрати парфуми: Truth (Calvin Klein), Infiniment (Chopard), Sensi (Giorgio Armani), Boss Intense (Hugo Boss), Gucci Rush (Gucci).

Далі розглянемо амброві (східні, орієнтальні) парфуми. Якщо ви - чуттєва натура, можете сміливо вибрати парфуми з такими нотками. У палітру таких ароматів входять жасмин, ірис, сандал, ваніль, мускус і амбра. Вам по серцю екзотика і епатаж? Тоді вам варто звернути увагу на пряну підгрупу орієнтальних ароматів з відтінками перцю, гвоздики, лаврового листа і запашної деревини. Такі запахи для справжніх леді, які цінують жіночність. Emporio Night Her (Giorgio Armani), Celine Oriental Summer Femme (Celine), Nu (Yves Saint Laurent), Cartier Le Baiser Du Dragon (Cartier), Kingdom (Alexander McQueen) - все це спеціально для них.

Як підібрати парфуми?Для «дітей природи», яким до душі заміський відпочинок (у будь-якій інтерпретації), варто вибрати духи цитрусової групи. У них домінують ефірні олії лимона, мандарина, бергамота і квітки гіркого апельсина. Іноді присутні і квіти жасмину, та інші його родичі. D & G Light Blue (Dolce & Gabbana), Versus Time for Pleasure (Gianni Versace), Roberto Verino VV, Time for Energy (Gianni Versace), CK One Summer (Calvin Klein).

Останніми ми розглянемо папоротеві або фужерні парфуми. Звичайно, з папороттю вони не мають нічого спільного. Парфуми цього сімейства мають свіжий запах з легкою гіркуватістю. В їх основі лежать відтінки лаванди, бергамота і кумарину з вкрапленнями деревини і дубового моху. До таких ароматам відносяться: Azzaro Chrome (Loris Azzaro), Davidoff Cool Water (Davidoff), XS Extreme (Paco Rabanne), Burberry Week End (Burberry).

Джерело: www.womanclub.su

Коментарі (0): Як підібрати парфуми?

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Як доглядати за одягом для новонароджених

    Догляд за дитячим одягом для новонароджених істотно відрізняється від вимог до догляду за одягом для дорослих. Для дорослих головне значення має зовнішній вигляд одягу, для малюків - в першу чергу ...

  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.

  • Попереджувальні знаки

    Розмова у нас з Вами, дорогий читачу, піде про ще один підвиді інформаційних знаків, а саме - попереджувальні знаки. Хто з нас у дитинстві (мова йде переважно про хлопчаків) не ...