Мінеральна пудра – вибір Вашої шкіри! читайте на сайті Хмарка

Мінеральна пудра – вибір Вашої шкіри!

Мінеральна пудра – вибір Вашої шкіри!Краса - це те, до чого жінки прагнули, прагнуть і будуть прагнути в усі часи. На жаль не всі вони мають ідеальні риси обличчя і розкішну шовковисту шкіру. Дуже часто на обличчі з'являються різні висипання, залишаються дрібні шрами від вугрів, та й вікові зміни шкіри важко приховувати. У таких випадках на допомогу приходять різні маскуючі засоби, серед яких пудра має досить істотне значення.

Пудри подыляють на мінеральні та органічні. Мінеральна пудра з'явилася ще в сімдесятих роках минулого століття. І першими, хто звернув увагу на мінеральну косметику, виявилися косметологи і пластичні хірурги, так як з'ясувалося, що вона не викликає подразнення на шкірі після чисток, підтяжок і інших косметичних процедур.

Склад і властивості мінеральної пудри

Мінеральна пудра - це косметичний продукт для декоративного макіяжу. Вона відрізняється розсипчастою консистенцією, і до її складу входять тільки мінеральні компоненти, які володіють антисептичними та бактерицидними властивостями. Мінеральна пудра виключає наявність консервантів, в ній не має бути присутнім тальк, віддушки, парабени, віск, фтолати та олії. Гарна пудра на мінеральній основі також не містить барвників, адже за допомогою певної обробки оксиду заліза можна домогтися отримання різних відтінків і тонів.

Компоненти мінеральної пудриМінеральна пудра

У складі натуральної мінеральної пудри повинні бути присутні наступні компоненти:

  • Оксид цинку - наділений захисними властивостями від негативного впливу ультрафіолетових променів (SPF 15), а також є сильним антисептиком.
  • Діоксид титану - з його допомогою ховаються всі недоліки і нерівності шкіри, крім того, він здатний утримувати вологу у верхніх шарах. Саме цей компонент надає розсипчастій пудрі ефект тонального крему.
  • Нітрид бору - додає шкірі додаткове світіння і володіє «ефектом м'якого фокусу».
  • Алмазна пудра - також надає шкірі сяйво, а заодно перешкоджає віковим змінам шкіри.
  • Оксид заліза - є натуральним пігментом і створює різну гаму відтінків пудри, що максимально підходять під колір шкіри.
  • Алюмосилікати - пом'якшують шкіру і надають їй шовковистості, володіють світловідбиваючими властивостями.

Деякі косметичні виробники додають в мінеральну пудру і інші компоненти, наприклад, аквамарин, аметист, турмалін, цитрин. Вони надають шкірі додаткове сяйво, не створюють блиск, а також покращують мікроциркуляцію крові.

Всі елементи, які входять до складу мінеральної пудри, проходять ретельне багатоетапне очищення, але все-таки зберігають всі свої корисні властивості.

Натуральна кісточка для нанесення пудриПереваги і властивості мінеральної пудри

Мінеральна пудра легко наноситься, не забиває пори і дозволяє шкірі дихати. Вона лягає на шкіру дуже тонким шаром, але, незважаючи на це, відмінно маскує всі видимі недоліки.

Мінеральна пудра добре підходить для будь-якого типу шкіри, в тому числі і для дуже чутливої. Вона не викликає алергії і подразнень.

Пудра на мінеральній основі наділена водовідштовхувальними властивостями і має захист від шкідливої дії сонячних променів.

На відміну від тонального крему мінеральна пудра запобігає розмноженню на шкірі різних хвороботворних бактерій та інфекцій.

Завдяки складу та особливим компонентам мінеральної пудри, її можна наносити безпосередньо на очищену шкіру обличчя, не користуючись перед цим всілякими основами, флюїдами, базовими покриттями й тональними кремами.

Мінеральну пудру наносять на обличчя великим товстим натуральним пензлем, не використовуючи пушок. Натуральна кисть не дратує поверхню шкіри, ідеально повторює всі контури обличчя і рівномірно розподіляє пудру.

Джерело: nashakrasa.com.ua

Коментарі (0): Мінеральна пудра – вибір Вашої шкіри!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті