Зачіски-коси для довгого волосся читайте на сайті Хмарка

Зачіски-коси для довгого волосся


Зачіски для довгого волосся
Коса «Риб'ячий хвіст»

Гарний "риб'ячий хвіст" чудово виглядає на прямому густому і блискучому волоссі. Для урочистих випадків можна прикрасити зачіску стразами.

ВИКОНАННЯ

1. Зачесати все волосся назад. До початку плетіння відокремити два тонких пасма волосся, одне з лівої скроні і друге - з правої. Кожне пасмо має бути товщиною приблизно 2,5 см.Коса Риб'ячий хвіст

2. Працюючи на задній стороні голови, перехрестити пасма - праве над лівим.

3. Притримуючи пасма правою рукою і притискаючи їх до голови, захопити лівою рукою нове пасмо з-під лівого пасма. Нове пасмо має бути того ж розміру, що й попереднє.

4. Нове ліве пасмо перехрестити з правим пасмом, наклавши його зверху, і притиснути до голови лівою рукою.

5. Правою рукою захопити нове пасмо з правого боку. Перехрестити нове праве пасмо з лівим збільшеним пасмом, накладаючи його зверху, і притиснути до голови правою рукою.

Коса Риб'ячий хвіст6. Повторювати етап 5 до шиї.

7. Продовжувати плести "риб'ячий хвіст", витягаючи пасма з-підЗачіска Риб'ячий хвіст "кінського хвоста" і перехрещуючи їх по центру (хоча волосся не було закріплене резинкою, воно все одно буде спадати уздовж спини у вигляді "кінського хвоста").

8. Закріпити кінець коси резинкою. При бажанні можна приколоти прикраси для волосся.

Бічні косички-джгути

Бічні косички-джгутиЦя зачіска є перекручені французькі джгути. При їх виконанні точно так само додаються додаткові пасма, як при плетінні французької коси. Вигадливо скручені пасма створюють на голові ефектний рельєфний візерунок з волосся. Ця зачіска свого роду твір мистецтва, і оточуючі неодмінно поцікавляться, як вам вдалося її зробити.

ВИКОНАННЯ

1. Зробити спереду проділ в будь-якому місці за бажанням і закінчити його на середині маківки. Продовжити проділ на потилиці, ведучи його точно по середині.

2. Вам доведеться виконувати зачіску в два етапи - спочатку на одній стороні, потім на іншій. Для початку потрібно зачесати волосся з лівого боку від проділу в напрямку до потилиці. Відокремити спереду біля обличчя невелике пасмо (А). Воно повинне йти від проділу до скроні і бути товщиною приблизно 2,5 см. Якщо ви хочете виконати більш тугі кіски, то пасма повинні бути меншого розміру. Перекрутити це пасмо в напрямку від обличчя приблизно три рази і затиснути джгут правою рукою.Зачіска Бічні косички-джгути

3. Лівою рукою відділіть друге пасмо (В), що знаходиться під тим, що затиснуте в правій руці. Нове пасмо має дорівнювати за розміром першому та проходити від проділу через голову до лиця.

4. Перекрутити пасмо (В), затиснуте в лівій руці, в напрямку від обличчя приблизно на три оберти. Перехрестити його з тим пасмом, що знаходиться у вашій правій руці (А), пропустивши його під цим пасмом. Поміняти руки місцями.

Бічні косички-джгути5. (А) Перекласти обидва пасма в праву руку, притримуючи пальцями, перехрестити пасма, розділити їх і перекрутити. Стиснути пальцями пасма, щоб вони не розкрутилися. (B) Лівою рукою відокремити нове пасмо так само як попереднє. Перекрутити це нове пасмо (С), потім перехрестити його з нижнім пасмом (А) під верхнім пасмом (В). Поміняти місцями руки, з'єднати пасма А і В у одне пасмо, потім перенести обидва пасма в праву руку.

6. Повторювати етапи 4 і 5 до шиї.

7. Від шиї продовжувати формувати косу-джгут по всій довжині волосся; перекручувати обидва пасма і перехрещувати їх в одному напрямку. Закріпити кінець джгута резинкою.

8. Точно так само зробити джгут на іншій стороні проділу, виконуючи етапи 2-7 в зворотньому напрямку.

9. Підвернути кінці джгута всередину і закріпити під косою за допомогою шпильок.

10. Обв'язати стрічкою підгорнуті джгути і зверху зав'язати бант.

Кіски-джгути, закручені вперед

Зачіска Кіски-джгути, закручені впередЦя чудова зачіска, напевно, прийдеться Вам до душі. Вона дуже схожа на зачіску з бічними кісками-джгутами. Основна відмінність - джгути, перекручуються в напрямку вперед, тобто до обличчя, а не назад. В наш напружений час, коли у жінок залишається дуже мало часу на ретельне укладання волосся, ця зачіска дозволяє кардинально змінювати свій вигляд і миттю перетворюватися з сіренької мишки на справжню красуню.

ВИКОНАННЯ

1. Зробити проділ спереду в будь-якому місці за бажанням, закінчивши його на середині маківки. Потім продовжити проділ вниз строго по середині потилиці.

2. Вам потрібно буде виконати джгути спочатку на одній стороні, потім на іншій. Розчесати волосся з лівого боку від проділу в напрямку до потилиці. Відокремити пасмо волосся (А) спереду біля обличчя(в це пасмо повинне увійти волосся від проділу до скроні, товщина пасма приблизно 2,5 см). Перекрутити це пасмо в напрямку до обличчя приблизно на три оберти або до тугого джгута і затиснути його в лівій руці.Зачіска Кіски-джгути, закручені вперед

3. Правою рукою відділіть друге пасмо (В), розташоване за тим, що знаходиться у вас в лівій руці. Нове пасмо має бути точно такого ж розміру, що і попереднє, і включати волосся від проділу до обличчя.

4. Перекрутити пасмо волосся, що знаходиться в правій руці (В), у напрямку до обличчя приблизно на три оберти або до тугого джгута. Накласти його зверху на пасмо, що знаходиться у вашій лівій руці (А). Поміняти руки місцями.

Зачіска Кіски-джгути, закручені вперед5. Перекласти обидва пасма в ліву руку, притримуючи пальцями так, щоб пасма залишалися перехрещеними, окремими один від одного і перекрученими (спробуйте тримати одне пасмо між безіменним і середнім пальцями, а інше - між середнім і вказівним).
Стиснути кулак, не даючи пасмам розкручуватися. Правою рукою відокремити нове пасмо волосся точно так само, як і попереднє. Перекрутити нове пасмо, потім пропустити його під нижнім пасмом (А) і поверх верхнього пасма (В). Поміняти руки місцями, з'єднати пасма А і В у одне пасмо, потім перекласти два пасма, що залишились, в ліву руку.

6. Повторювати етапи 4 і 5 до початку шиї. Закріпити джгути зажимом.

7. Точно так само зробити коси-жгути на іншій стороні від проділу, виконуючи етапи 2-6 і змінюючи напрямки для лівої і правої сторін.

8. З'єднати кінці обох джгутів біля основи шиї. Далі заплести волосся в просту косу.

9. Для більш нарядної зачіски загорніть косу наверх трохи нижче потилиці. Закріпіть шпильками не туго, але надійно.

Французькі коси з стрічкою

Французькі коси зі стрічкоюВам сподобається ця хитромудра зачіска для урочистих випадків. Попросіть подругу заплести вам маленькі, тугі й рівні кіски. Для цієї зачіски потрібна стрічка, найкраще з металевою ниткою. Вона додає зачісці блиск і міцніше тримається у волоссі, ніж атласна стрічка. Як тільки ваша подруга освоїть плетіння кісок зі стрічками, зачіска буде виконана дуже швидко. І ви самі переконаєтеся, що результат вартий витрачених на неї зусиль.

ВИКОНАННЯ

1. Зробити спереду проділ по діагоналі, починаючи збоку і далі під кутом 45 градусів до середини маківки. Далі вести проділ вниз точно по середині потилиці.Французькі коси зі стрічкою - схема

2. Вам потрібно виконати французькі коси по черзі з кожного боку від проділу. Пасма повинні бути тонкими, тугими і щільно прилягати до голови. Для початку підкласти одну стрічку під перше пасмо, залишивши зверху 15 см. У Французькі коси зі стрічкоюпроцесі формування коси пропускати стрічку під кожним пасмом, що знову додається. При цьому стрічка буде вплітатися в косу, переходячи з одного боку на іншу, взад і вперед поперек коси.

3. Від шиї продовжувати плести просту косу і вплітати стрічку, підкладаючи її під пасмо, яке перетинає інше пасмо. Закріпити кінець коси резинкою.

4. Повторити етапи 2 і 3, заплітаючи волосся на іншій стороні голови.

5. Перехрестити коси біля початку шиї (а) і підвернути кожну косу до центру. Акуратно приколоти шпильками (b). Зав'язати кінці стрічок бантом.

Французька коса, укладена у вигляді обруча

Французька коса, укладена у вигляді обручаЯкщо ви навчилися плести французьку косу, то легко впораєтеся з цією зачіскою, в якій французька коса укладена поверх голови у вигляді обруча. Така зачіска ідеально підходить для кучерявого волосся, яке водопадом красиво спадає по плечах.

ВИКОНАННЯФранцузька коса, укладена у вигляді обруча

1. Зробити проділ поперек верхньої частини голови від вуха до вуха. Закріпити затискачами волосся, що не бере участі в роботі.

2. Зібрати все волосся з передньої частини голови на одну сторону, розчесати щіткою, починаючи від лівого вуха, потім по верху голови і до правого вуха і далі по всій довжині волосся.

3. Почати плести французьку косу від лівого вуха і продовжувати в поперечному напрямку по верхній частині голови до правого вуха.Французька коса, укладена у вигляді обруча - схема

4. Від правого вуха плести просту косу по всій довжині волосся, закріпити її кінець резинкою.

5. Укласти просту косу по верху голови поруч з французькою косою. Підгорнути кінці простої коси під французьку і закріпити шпильками. Послабити передню косу гребінцем з довгою тонкою ручкою. Волосся позаду обруча з кіс злегка начесати для створення об'єму.

Для статті використовувались матеріали диску "300 модних зачісок".

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (37): Зачіски-коси для довгого волосся

наташа 19 липня 2016, 11:32

непонятно

вітусічка 17 червня 2013, 22:44

я такі вже вмію

Анжеліка 25 березня 2013, 17:25

красіво но просто ужас

каріна 25 березня 2013, 17:24

мне понравілось

Аня 24 березня 2013, 12:18

Хоч ужасні зате модны

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Секрети неперевершеної укладки волосся

    З укладанням волосся доводиться мати справу кожній красуні щоденно. Звичайно, що такої ідеальної укладки, як в перукарні, ви собі не можете зробити в домашніх умовах. Завжди щось «не клеїться», «не ...

  • Довга коса - жіноча краса!

    Споконвіків довга коса вважалась символом дівочої краси. Та й на даний момент вона не втратила своєї актуальності. Довге волосся заслужено займає свою нішу в сфері краси та не здає своїх ...

  • Фарба для волосся: союзник краси чи ворог здоров'я? (І частина)

    Багато жінок при виборі фарби для волосся довіряють рекламі, порадам подружок, красивій упаковці або фотографії на ній. О так! Ще, звичайно ж, звертають увагу на ціну: чим вона вище – ...