Секрети неперевершеної укладки волосся читайте на сайті Хмарка

Секрети неперевершеної укладки волосся

Секрети неперевершеної укладки волосся

Похід до салонів краси, перукарень – задоволення, в якому жодна жінка собі не відмовить. Та все ж дозволити собі таке щодня далеко не кожна зможе. Для гаманця такі походи будуть досить таки відчутними. А тому найоптимальнішим варіантом буде навчитись виконувати усі процедури та послуги, які там надаються, самотужки вдома.

Принаймні з укладанням волосся доводиться мати справу кожній красуні щоденно. Звичайно, що такої ідеальної укладки, як в перукарні, ви собі не можете зробити в домашніх умовах. Завжди щось «не клеїться», «не так лежить», «волосся відмовляється слухатись». І якщо щоденна укладка ще більш-менш вдається, то зробити зачіску перед важливою для вас подією або заходом – це справжній армагедон. Усе валиться з рук, нічого не виходить, часу не вистачає... Та цьому можна зарадити, знаючи кілька секретів правильної укладки волосся в домашніх умовах:

  • Ніколи не нагрівайте фен для сушки волосся надто сильно. Оптимальними будуть середній і мінімальний ступені нагрівання. Максимальний - використовується лише для сворення об'ємних зачісок. Період часу дії гарячого повітря на волосся при цьому – мінімальний. Не варто спрямовувати потік повітря постійно на одну й ту ж ділянку волосся. Це загрожує тим, що ваше волосся перетвориться просто на «солому». Оптимальна відстань між волоссям і феном 20-30 см.Секрети неперевершеної укладки волосся
  • Бажано мати в своєму арсеналі різноманітні насадки для фена. Це дозволить вам домогтися не просто чарівного волосся, а витвору мистецтва на голові. Ну і практика, звичайно ж... Чим більший досвід – тим швидше і без особливих зусиль ви досягнете бажаного результату!
  • Після миття голови не варто відразу хапатись за фен. Промокніть волосся спочатку полотенцем. Якщо у вас довге волосся, не пошкодуйте два полотенця для цієї процедури. Нехай волосся трішки підсохне природнім шляхом. І вже потім можете брати в руки фен і починати «чаклувати» над собою.
  • При розчісуванні мокрого волосся бажано використовувати гребінець з рідкими зубчиками. В даній ситуації, щітка для волосся шкодить волосинам, розтягуючи їх, що, як наслідок, може призвести до ламання волосин.
  • Не забудьте про захист свого волосся від високих температур фена. На допомогу Вам прийдуть термозахисні засоби або рідкі кристали / флюїд кристал. Термозахисні спреї, рідини, флюїди та олія полегшують укладання і розчісування волосся. Завдяки комплексу Hydra Рrotection Сomplex та мультиактивним системам, вмісту екстрактам лугових трав засоби захищають волосся під час термоукладки від дії джерел тепла. Схема дії термозахисних засобів - обволікування кожної волосини захисною плівкою - збереження вологи в кожній волосині - живлення волосся. Таким чином волосся залишається зволоженим, еластичним, блискучим і необтяженим. Наступні засоби зможуть якісно та ефективно захистити Ваше волосся:
    Термозахисна рідина Brelil Logo F7 250мл Термозахисна рідина Brelil Logo F7 250мл
    Олійка для волосся Brelil Logo Oil Non Oil 200мл

    Олійка для волосся Brelil Logo Oil Non Oil 200мл

    Спрей для волосся Echosline EStyling Термозахист 150мл Спрей для волосся Echosline EStyling Термозахист 150мл
    Флюїд регулюючий Echosline V1 захист при сушінні феном 250мл

    Флюїд регулюючий Echosline V1 захист при сушінні феном 250мл

Блондинки, брюнетки, рудоволосіСпочатку висушують верхній шар волосся, при цьому бажано ніби розчісувати його пальцями.

  • Для об'ємної зачіски волосся біля кореня необхідно зробити досить стійким. Для цього потрібно щіткою підібрати волосся біля основи і підгорнути назад, потім зсунути в протилежну сторону, підсушуючи його під сильним потоком гарячого повітря. Після цього бажано розчісувати волосся, поки воно не охолоне. Це допоможе зафіксувати об'єм.
  • Як зробити локони або хвилясте волосся? Тут без засобів фіксації (пінки / мусу для волосся) не обійтись. Нанесіть засіб для фіксації на волосся і висушіть його за допомогою слабкого потоку повітря, постійно розчісуючи волосся. Насадка, котра розсіює повітря в різні сторони, буде ідеальною для досягнення даного ефекту. Або ж є інший спосіб: розділіть усю площу волосяного покриву на зони (великі квадратні ділянки). Скрутіть пасма волосся в джгутики і зафіксуйте зажимами. Потім висушіть волосся феном, розкрутіть і розчешіть пальцями.
  • Особливого блиску волоссядопоможе досягти наступний прийом: уже висушене волосся поступово пасмо за пасмом накчують на велику круглу щітку, і феном, що подає гаряче повітря, проводять близько до волосся. Це зробить поверхню волосин дуже гладкою, а отже, і блискучою, що забезпечить загальний блиск усьому вашому волоссю. Для більшого ефекту радимо використовувати
    Спрей-блиск для волосся Echosline Extralight 120мл Спрей-блиск для волосся Echosline Extralight 120мл
    Завдяки унікальній формулі, яка містить протеїни шовку і силікон, цей спрей ідеально підходить для створення неповторного ефекту діамантового блиску. Необхідно його розпорошити на волосся після укладання.

Разом з косметичними засобами від Хмарки нехай сяє не тільки Ваше волосся, але й Ви самі!  

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Секрети неперевершеної укладки волосся

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Зачіски-коси для довгого волосся

    Ви власниця довгого волосся? Вам хочеться створити щось новеньке і цікаве на голові? Або ж ви шукаєте елегантну зачіску для урочистої події? Чи просто, щоб щодня виглядати на всі 100%? ...

  • Лосьйони, сироватки та тоніки - ефективна допомога Вашому волоссю

    Сухе, ламке, неслухняне, пошкоджене волосся з посіченими кінчиками, яке випадає, лупа - це все Вам знайоме? Тоді дана стаття допоможе Вам зорієнтуватись в асортименті лікувальних лосьйонів, сироваток та тоніків для ...

  • Довга коса - жіноча краса!

    Споконвіків довга коса вважалась символом дівочої краси. Та й на даний момент вона не втратила своєї актуальності. Довге волосся заслужено займає свою нішу в сфері краси та не здає своїх ...