Що таке "рідкі кристали для волосся"? читайте на сайті Хмарка

Що таке "рідкі кристали для волосся"?

Рідкі кристали Baxter з насінням льону 100 млРідкі кристали для волосся – маловідомий косметичний засіб для волосся серед "вітчизняних" красунь. Більшість жінок навіть і не здогадуються про їх існування. А шкода!

Даний засіб є багатофункціональним, він широко використовується професійними перукарями-стилістами. Рідкі кристали використовують як лікувальний та профілактичний засіб.

Ми спробуємо коротко представити усі плюси рідких кристалів для волосся.

Отож, мультифункціональність рідких кристалів полягає в тому, що вони:

  • відновлюють структуру пошкодженого волосся (фарбуванням, висвітленням чи хімічною завивкою). Засіб покриває кожну волосину захисною плівочкою.
  • надають м’якості волоссю і розгладжують структуру кожної волосини.
  • усувають ефект «посічених кінчиків» та запобігають його повторній появі. Спеціальні компоненти у складі рідких кристалів спаюють посічені кінчики; як результат, кінчики виглядаю здоровими, доглянутими та Рідкі кристали brelil Bio Traitement з насынням льону 60 млзволоженими.
  • Рідкі кристали Brelil Bio Traitement з олією Арганії та молочком алое вера 120 млроблять волосся слухняним, що забезпечує легкість розчісування волосся будь-якого типу, навіть найбільш проблемного та неслухняного.
  • являються неперевершеним термозахисним засобом при сушінні феном та укладанні за допомогою «утюжка» (достатньо лише нанести 3-5 крапель на чисте вимите вологе волосся перед укладкою – і додаткові термозахисні засоби вам більше не потрібні, ваше волосся уже буде захищене від дії високих температур).
  • забезпечують захист від таких несприятливих факторів зовнішнього середовища як шкідливе УФ-випромінювання та низькі температури. Ці фактори здійснюють шкідливий вплив на стан здоров’я Вашого волосся, що дуже відчутно і помітно особливо після літа (волосся ослаблене від надмірної кількості отриманого «сонця») та зими (волосся виснажується від перепадів температур, коли ми виходимо з теплого приміщення на вулицю, де температура іноді взимку може сягати і -25, або навпаки).Флюїд кристал echosline F 1-2 60 мл
  • забезпечують захист волосся при використанні стайлінгових засобів (лаків, мусів, пінки, гелів);
  • володіють додатковими функціями, розрахованими на спеціальний тип волосся: для фарбованого – захист кольору, для в’юнкого – збереження структури завитка та захист від пухнастості волосся при високій вологості, для тьмяного – надзвичайний вражаючий блиск і т.д.

Активними компонентами рідких кристалів зазвичай є різноманітні природні олії та екстракти рослин, насичені великою кількістю вітамінів та корисних елементів, наприклад, олія насіння льону чи олія арганії, молочко алое вера.

Рідкі кристали Echosline EStyling з насінням льону для пошкодженого волосся 100 млВ Інтернет-магазині Хмарка ви зможете придбати наступні рідкі кристали для волосся:

* флюїд кристал – синонімічна назва для рідких кристалів.

Хочете мати розкішне, доглянуте та здорове волосся? З рідкими кристалами Baxter, Brelil та Echoіline це можливо! А Інтернет-магазин Хмарка Вам у цьому допоможе!

 

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (4): Що таке "рідкі кристали для волосся"?

ира 31 серпня 2015, 12:28

хз что они туда кладут, но после етих кристалов волосы отличные))

Соня 22 січня 2013, 20:03

Ув. хз! Вот читаю ваши слова выше и думаю, на тот ли сайт, который вы искали, вы попали... Вы, наверное, не заметили, что это косметическое средство? Если бы вы были парикмахером, вы бы не ставили под сомнение наличие в этом средстве масел и экстрактов. А название.... Fluid Crystal, Cristalli Liquidi, Жидкие кристаллы - одно и то же средство на разных языках.. КСТ, пользоваться Википедией мы все умеем)

хз 22 січня 2013, 15:21

Зашибись! "Активными компонентами жидких кристаллов" ХА-ХА, Жи́дкие криста́ллы (сокращённо ЖК) — это фазовое состояние в которое переходят некоторые вещества при определенных условиях (температура, давление, концентрация в растворе). ЖК обладают одновременно свойствами как жидкостей (текучесть), так и кристаллов (анизотропия). По структуре ЖК представляют собой вязкие жидкости, состоящие из молекул вытянутой формы.И НИКАКИХ МАСЕЛ И ЭКСТРАКТОВ РАСТЕНИЙ ТАМ НЕТ!!!!

Женя 4 листопада 2012, 13:19

Незаменимый продукт для пармикмахеров, стилистов и в домашнем использовании. Бакстер - супер. для поврежденных и непослушных волос - самое то!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті