Oko-Test на товарах Хмарки! Що ж це таке? читайте на сайті Хмарка

Oko-Test на товарах Хмарки! Що ж це таке?

Oko-TestÖKO-TEST - незалежне німецьке видання товариства із захисту прав споживачів, публікується з 1985 року. Основна мета діяльності - тестування споживчих товарів на предмет вмісту в них шкідливих для здоров'я хімікатів, інгредієнтів і добавок.
За весь час діяльності лабораторій перевірки якості серед продуктів споживання були виявлені заборонені отрути і хімікати - наприклад, в продуктах дитячого харчування, іграшках, побутової хімії, косметики для обличчя і тіла. Завдяки таким суворим перевіркам багато товарів перестали випускатися зовсім, деякі вдосконалилися. Виявлені небезпечні для людини компоненти були заборонені у використанні при виробництві на законодавчому рівні.
Оцінок якості побутової хімії, косметики, а також продуктів харчування є кілька - починаючи з вищої "sehr gut" (дуже добре) і "gut" (добре), закінчуючи «mangelhaft» ( «дуже погано»). Оцінка "sehr gut" і "gut" присуджується товару тільки в тому випадку, якщо його використання протягом тривалого часу абсолютно безпечно для здоров'я людини і не приносить йому шкоди. Ті виробники, які отримали позитивні оцінки ÖKO-TEST, публікують результати на самому помітному місці на упаковці своїх товарів. Негативні оцінки з зрозумілих причин на упаковці не вказують. Але результати тестування всіх груп товарів публікуються на загальнодоступному сайті oekotest.de і викладаються на сторінці в соц.мережі facebook.com/oekotest. Кожен покупець може вільно отримувати інформацію та відстежувати оцінку якості товарів і продуктів харчування, які його цікавлять. У країнах Європи багато споживачів звертають свою увагу на оціночну маркування ÖKO-TEST і активно обговорюють результати перевірок в мережі інтернет.
Продукт, який отримав сертифікат Oko-Test, обов'язково має відповідне маркування на упаковці з зазначенням оцінки і дату проведення тестування. Це дозволяє споживачу краще орієнтуватися в широкому асортименті товарів від різних виробників.

Значок Oko-test на упаковці товару вже давно є підтвердженням його безпеки для здоров'я людини. Можливо, українському споживачеві теж варто прислухатися і придивитися до висновків німецьких незалежних фахівців?

Інтернет-магазин Хмарка пропонує своїм клієнтам перевірену і якісну продукцію, яка пройшла перевірку Oko-Test і отримала позитивні оцінки:
Дитячі шампуні для волосся Kür без сліз,

Дитячі зубні пасти та щітки EURODONT, Dentalux, Dontodent, Sensident

Дитячі засоби по догляду - присипка під підгузник, шампунь для новонароджених малюків, мило та ін. Дитячі товари - фірми Babylove,

Шампуні для волосся компанії KUR і Biocura,

Дорослі зубні пасти EURODONT, Dentalux, Dontodent, Dontodent, Diadent, Sensident, Friscodent,
Ополіскувачі для зубів фірми Dontodent,

Молочко для тіла від Biocura,
Креми для рук Kamill, Ombia, Biocura і інші.

Не будьте байдужі до власного здоров'я - вибирайте перевірені засоби по догляду для своєї сім'ї.

Коментарі (0): Oko-Test на товарах Хмарки! Що ж це таке?

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Stiftung Warentest - позначка на товарі. Що це?

    Stiftung Warentest - Німецький інститут інформації для споживачів, незалежний, який працює в міжнародних масштабах. Він заснований в 1964 р. в місті Берлін, Німеччина.

  • Догляд за волоссям з Balea

    Якщо ви досі не знайшли якісної косметики, гідної вашого волосся, то пропонуємо звернути вашу увагу на німецьку професійну лінію Balea . Тут представлені шампуні, кондиціонери, олійки для різних типів волосся ...

  • Екологічно чисті мийні засоби.

    Тих, кого хвилює стан екології на нашій планеті та власне здоров"я, обов"язково зацікавить продукція, яка є найменш шкідливою для навколишнього середовища а також для нас самих.