Догляд за волоссям з Balea читайте на сайті Хмарка

Догляд за волоссям з Balea

  Кожна жінка бажає дивувати усіх доглянутим та здоровим волоссям, гарною зачіскою.Немає нічого неможливого. Головне - ваше бажання, а про відмінний результат попіклувалися багато косметичних компаній, одна з таких компаній - німецька фірма Balea. Розроблені нею професійні засоби по догляду за волоссям містять могутні формули та високоякісні інгрідієнти, які зроблять будь-яке волосся красивим, здоровим, блискучим.

{Якщо природа наділила вас хвилястим чи кучерявим волоссям, то підкреслити їх красу ви зможете за допомогою шампуня Balea Professional Locken Shampoo та кондиціонера Balea Professional LOCKEN SPULUNG. Поживна формула в комплексі з пантенолом формує локони, підтримує форму, глибоко проникає в структуру волосся, відновлює та насичує його життевою силою.

Для висвітленого волосся стане в пригоді шампунь Balea Professional Shampoo Blond і кондиціонер Professional Blond Spülung. Поживна формула з кольоровими пігментами, УФ-фільтрами та  екстрактом ромашки  підтримують свіжий колір блонду. Balea професійний  м'яко очищує, додає яскравості, шовковистого блиску знебарвленому волоссю, живить вологою і захищує  від пересихання та  від впливу навколишнього середовища. 

 А якщо ви хочете ще більше висвітлити  волосся, можете скористатися шампунем Balea Professional more blond Shampoo і кондиціонером Professional More Blond Spülung. Він містить Антистатік-комплекс, UV-фільтр, м'яко очищує волосся кожного дня. Завдяки вмісту екстракту ромашки та цитрусових цей шампунь поступово  вісвітлить ваше волосся та  зробить його ще яскравішим. Реальний ефект буде видно після 3-4 використань.

У місцевості, де  твердість води висока вам допоможе шампунь Balea Professional Glatt+Glanz Shampoo і кондиціонер Balea Professional GLATT+ GLANZ SPULUNG. Він містить пом'якшувальний комплекс від твердої води, що глибоко проникає в структуру волосся, надає йому  шовковистості, життєвої сили та  ультра-блиску.

Пошкоджене та сухе волосся врятує професійний шампунь Balea Professional Oil Repair Shampoo та кондиціонер Balea Professional Oil Repair SPULUNG. Поживна формула з олією арганії та зволожувальним комплексом із пшеничного білка, пантенолу та гліцерину глибоко проникає в структуру ослабленого волосся, відновлює та насичує його життевою силою.

Для дуже пошкодженого волосся радимо скористатися шампунем Balea Professional Shampoo Repair+ Pflege та кондиціонером Balea Professional Repair+ Pflege SPULUNG. Поживна формула з  матричним молочком і мікро протеінами глибоко проникає в структуру ослабленого волосся, відновлює та насичує його життевою силою. Шампунь м'яко очищує, додає яскравості та шовковистого блиску  волоссю. Збагачений поживними речовинами з пантенолом забезпечує  інтенсивний догляд та зволоження. 

Щоб позбутися залишків лаку, стайлінгу, гелю застосуйте шампунь Balea Professional Tiefen Reinigung Shampoo. Формула мінеральної льодовикової води глибоко очищує волосся від елементів стайлінгу, лаків, гелів, розчиняючи їх, надає волоссю новий, природній блиск та відновлює природній баланс. Містить анти-жирний ефект.

Бажаючим створити шалений об'єм на допомогу прийде шампунь Balea Professional Pures Volumen Shampoo та кондиціонер Balea Professional Pures Volumen SPULUNG. Поживна формула з кератинами та мінералами що входить у комплект робить волосся здоромим та об'ємним. Містить Колаген-комплекс, антистатік-комплекс. Збільшує об'єм волосся втричі та зберігає протягом 24 годин. 

Шампунь  Balea Professional Shampoo Coffein проти випадіння волосся. Містить біотин та екстракт гранату, а також антистатичний комплекс. Без силіконів. Balea професійний шампунь з вмістом кофеїну зміцнює коріння слабкого волосся. Таким чином запобігає спадковій втраті волосся. Рецепт з біотином додає волоссю більш здоровий блиск та об'єм. Бадьорить шкіру голови і захищує її від пересихання, зменшується випадіння нового волосся.

     Уся ця продукція та багато інших необхідних засобів є у  нашому магазині https://hmarka.ua/. Завітайте до нас і ви будете приємно здивовані якістю наших послуг.

Коментарі (0): Догляд за волоссям з Balea

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Oko-Test на товарах Хмарки! Що ж це таке?

    Oko-Test - незалежне німецьке видання товариства із захисту прав споживачів, публікується з 1985 року. Основна мета діяльності - тестування споживчих товарів на предмет вмісту в них шкідливих для здоров'я хімікатів, ...

  • Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще!

    Сьогодні на ринку косметичних засобів є досить великий асортимент шампунів з різною ціновою політикою, від різних виробників та з різним призначенням. Головне для наших красунь – не загубитись у цій ...

  • У вихорі краси кучерявого волосся...

    Тисячі дівчат мріють про красиві, пружні локони ще з дитинства. Хтось отримує їх від природи, а іншим доводиться сильно «попотіти», щоб досягнути бажаного результату.