Хайлайтер. Для чого він потрібен? Місця нанесення. (I частина) читайте на сайті Хмарка

Хайлайтер. Для чого він потрібен? Місця нанесення. (I частина)

- Таточку, а я коли виросту, буду такою гарною як ти?
- Ну ..., я думаю, ти будеш такою гарною як мама.
- Нііі, як мама це довго. Я бачила як вона спочатку крем, пудру, рум'яна, потім тіні, потім туш, потім помаду, потім зачіску ... А ти встав, вмився - і вже красивий!

Воістину, краса вимагає жертв. Один тільки макіяж - це десятки різних засобів і купа витраченого часу, а ще манікюр, педикюр, депіляція, солярій, масаж, всілякі салони ... Цей список можна продовжувати і конкретизувати те, чим саме доводитися жертвувати заради краси, але все в одну статтю вмістити все одно не вдасться. Та й навіщо? Той, хто стикався і так знає, а ті, для кого це просто маленькі баночки з незрозумілими назвами і призначенням, або якісь «непотрібні» процедури все одно не зрозуміють J. Так що ця стаття тільки про один із засобів, що наносяться на обличчя, яке підкреслює жіночу красу - про хайлайтер.

Після нанесення на обличчя бази, праймера, консилера, тонального засобу, пудри в ідеалі для легкого експрес-макіяжу, денного, коктейльної або вечірнього макіяжу наноситься хайлайтер.

Що таке хайлайтер і для чого він використовується?

Походить від англійського «to highlight» - підкреслювати, виділяти або підсвічувати. Це косметичний засіб призначений для підкреслення або виділення окремих ділянок на обличчі, для приховування зморшок і додання обличчю скульптурної рельєфності, роблячи його більш свіжим, відкритим і красивим.

А ось про те, куди саме наносити цей засіб для досягнення того чи іншого ефекту, ми поговоримо нижче.

Як і деякі інші засоби хайлайтер наноситься на кістку під очима, щоб відкрити погляд і приховати темні кола, надати обличчю скульптурності, щоб воно не здавалося плоским.

Наступне місце нанесення - бічна частина чола над бровою. Це робить лоб візуально вище.

Також він наноситься півмісяцем на скроневу область.

При наявності маленького носа хайлайтер наноситься по його боках: від внутрішнього краю ока до крил носа. Якщо ж ніс великий, то засіб слід наносити тоненьким пензликом на спинку носа: від умовної лінії з'єднання брів до його кінчика.

Якщо очі близько посаджені, то для того, щоб їх візуально розсунути, погляд зробити більш відкритим, яскравим - хайлайтер слід наносити в куточки очей. Якщо ж очі широко розставлені, то його потрібно наносити на перенісся, що, відповідно, візуально їх зблизить.

Якщо Ви є володаркою вузьких, маленьких або глибоко посаджених очей, то при нанесенні засобу на середину верхньої повіки (у закритому стані) очі стануть більш привабливими і виразними.

Також хайлайтер наноситься над і під брову, що дозволяє її виділити або візуально підняти.

Наступне місце нанесення - це ямочка під носом. Для додання губам пухкості і окресленості.

По контуру нижньої губи засіб слід наносити, якщо Ви не використовуєте помаду, і ваші губи залишаються натуральними. Це, знову-таки, надає їм чіткості обрисів і пухкості.

Завершує перелік основних місць нанесення хайлайтера підборіддя, виділення якого надає обличчю скульптурності, об'єму.

Хайлайтери бувають різних форм, консистенцій і кольорів (відтінків). З оглядом хайлайтеров за цими характеристиками, а також з деякими моментами і секретами їх нанесення Ви зможете ознайомитися в наступній статті «Хайлайтер. Огляд різновидів і секрети нанесення. (II частина)»

Читаючи інші статті на сайті «Хмарка», Ви також зможете ознайомитися з цікавою і корисною для Вас інформацією.

Бажаю Вам якісних покупок, гарного макіяжу з грамотно нанесеним хайлайтером, впевненості в собі і успіхів у протилежної статі.

Джерело: за матеріалами друкованих та електронних видань.

Коментарі (0): Хайлайтер. Для чого він потрібен? Місця нанесення. (I частина)

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Усі "таємниці" губної помади

    Сьогодні важко собі уявити дівчину або жінку, яка б не знала що таке губна помада. Сучасна жінка з успіхом користується «досягненням», подарованим їй нашими далекими предками. Але, що ми з ...

  • Типові помилки макіяжу

    Кожна жінка знає, що за допомогою косметики можна приховати деякі недоліки зовнішності і зробити свій образ більш привабливим. Але ми рідко замислюємося про те, що косметика також може зіграти з ...

  • Мінеральна пудра – вибір Вашої шкіри!

    Краса - це те, до чого жінки прагнули, прагнуть і будуть прагнути в усі часи. На жаль не всі вони мають ідеальні риси обличчя і розкішну шовковисту шкіру. Дуже часто ...