Догляд за шкіряними виробами читайте на сайті Хмарка

Догляд за шкіряними виробами

Догляд за шкіряними виробамиУ цій статті ми наведемо кілька порад по догляду за шкіряними виробами.

1. Шкіряні вироби рекомендується зрідка протирати гліцерином для відновлення блиску. Якщо річ сильно заносилася, її можна натерти шкіркою від апельсина.

2. Шкіряне взуття можна відновити за допомогою скипидару і 3-4 крапель молока.

3. Для догляду за білими шкіряними туфлями їх необхідно мити поролоновою губкою, змоченою у розчині прального порошку. Потім необхідно промити водою і витерти насухо, змастити безбарвним гуталіном.

Догляд за шкіряними виробами4. Для догляду за шкіряними сумками необхідно зрідка промивати їх в теплій воді з додаванням нашатирного спирту, а потім обов'язково просушувати і натирати м'якою ганчіркою, змоченою касторовою олією.

5. Для уникнення затвердіння мокрих шкіряних туфель, їх необхідно висушити і натерти вазеліном, а через кілька годин протерти.

6. Якщо на шкіряній речі утворилася цвіль, її можна видалити за допомогою тампона, змоченого бензином.

7. Рукавички, куртки зі шкіри рекомендують чистити фланеллю, змоченою білком.

Джерело: lvi.kiev.ua

Коментарі (1): Догляд за шкіряними виробами

Мишель 1 квітня 2012, 21:04

Спасибо за советы) 3 года назад купила кожаную куртку в сети магазинов Тоскана и похоже только сейчас мне пригодятся ваши советы для приобретения блеска. Она 3 сезона подряд блестела и была как новенькая. Да я вообще сетью Тоскана довольна, так как там всегда качественные, фабричные вещи да и цены очень даже не плохие.

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Делікатне мереживо – відповідний догляд!

    Заглядаючи в історію появи мережива, нам доведеться повернутись аж до часів Стародавнього Єгипту. І хто б сказав? Та ніхто б не сказав, а тим паче вже не повірив би точно. ...

  • 10 порад, як зробити прасування комфортним

    Навіть таке, на перший погляд нудне заняття, як прасування речей, можна полегшити і зробити більш цікавішим. Щоб руки не втомилися, а процес роботи з праскою пройшов швидко і легко представляємо ...

  • Догляд за взуттям

    Корисні поради з догляду за взуттям допоможуть вам зберегти його красивим і продовжити термін носіння.