Безпечна і красива засмага з ТМ «Cien» читайте на сайті Хмарка

Безпечна і красива засмага з ТМ «Cien»

   Хочете безпечну та красиву засмагу?
Спробуйте засоби німецького виробництва «Cien» (Сієн). Вони виробляються у Німеччині на заводах фірми GmbH & Co.KG, яка здійснює свою діяльність в багатьох європейських країнах з 1973 року. Усі продукти виробника проходять дерматологічне тестування, а також ретельну перевірку показників якості продукту на відповідність найвищому рівню вимог стандартів країн EU.

При виборі засобу для засмаги зверніть свою увагу на наступне:

  • Рівень захисту сонячного фільтру - SPF, який містить засіб. SPF (Sun Protection Factor) – це така одиниця виміру ефективності захисту від сонця. Усі сонячні фільтри мають різний ступінь захисту від шкідливого впливу сонячного проміння, який варіюється від низького (слабких захист) до високого (найінтенсивніший захист). Цифра, яка ставиться на товарах після абревіатури SPF означає те, у скільки разів ви можете продовжити засмагати на відкритому сонці. Скажімо, для появи перших проявів засмаги на тілі без використання крему вам достатньо 20 хвилин перебування під сонцем. Якщо ви намаститесь кремом з SPF 10, помножте свої 20 хвилин на 10 і отримаєте три з половиною години спокійного захищеного відпочинку.
  • Усі засоби із поміткою SPF 50 затримують 98 % шкідливого сонячного проміння. Такий засіб підійде і вам, а також і дітям, адже зможе якнайкраще захистити ніжну дитячу. Ті засоби, які йдуть із нижчим рівнем SPF, для дітей обирати не слід. Варто зауважити, що переважна більшість дитячих засобів дозволена до використання дітям віком від трьох років. Якщо дитина менша за віком – обирайте крем із позначкою «0+».
  • Тип шкіри. Людям із дуже чутливою або світлою шкірою краще обрати засіб з сильнішим захистом – SPF від 30 і вище. Смаглявим можна обирати SPF від 5 - 10 одиниць.
  • Водостійкість та основа засобу - перевагу слід надати саме водостійкому засобу. Причому з маслянистою основою такі креми краще тримаються на шкірі, і, як наслідок, - довгий час залишатимуться на шкірі та забезпечать тривалішу дію.
  • Виробник. Європейські стандарти виробництва косметичних засобів значно вищі від вітчизняних та гарантують кращу якість.
  • Засоби після засмаги – візьміть на відпочинок обов’язково! Вони не тільки реанімують шкіру після прямого сонячного впливу, а також наповнять її живильними речовинами та мікроелементами і вітамінами, які доглянуть, зволожать та усунуть відчуття свербежу і печіння на вашому тілі.

Магазин «Хмарка» для вашого безпечного відпочинку пропонує скористатись сонцезахисним засобом для засмаги Cien Sun Classic з SPF 30 виробництва Німеччини, який діє навіть у воді. Збагачене вітаміном Е, молочко живить шкіру та покращує її стан. А також спробувати в дії бальзам після засмаги, який забезпечить 24 - годинне зволоження та догляд. Він має охолоджуючий ефект та швидко усуває печіння. Формула засобу містить у своєму складі гліцерин і пантенол.  Продукт пройшов дерматологічне тестування. Має неймовірно ніжний та приємний аромат.

І не забудьте взяти із собою на відпочинок гарний настрій!

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): Безпечна і красива засмага з ТМ «Cien»

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Зроби 6 кроків до чистих вікон!

    Нарешті весна! Хочеться милуватися сонцем і свіжою зеленню. І робити це через чисті і прозорі вікна. Як легко і швидко їх вимити?...

  • Усі "таємниці" губної помади

    Сьогодні важко собі уявити дівчину або жінку, яка б не знала що таке губна помада. Сучасна жінка з успіхом користується «досягненням», подарованим їй нашими далекими предками. Але, що ми з ...

  • Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще!

    Сьогодні на ринку косметичних засобів є досить великий асортимент шампунів з різною ціновою політикою, від різних виробників та з різним призначенням. Головне для наших красунь – не загубитись у цій ...