10 порад для зміцнення нігтів читайте на сайті Хмарка

10 порад для зміцнення нігтів

Жінка з доглянутими нігтямиНаступила весна... Прийшла пора зняти рукавички... А що ж під ними? Обвітрена шкіра рук? Нігті, які розшаровуються і ламаються, навіть не встигнувши відрости на кілька міліметрів?

Та не впадайте в паніку, шановні леді! Немає таких прикростей, яким не можна було б дати раду. І hmarka.com.ua Вам в цьому допоможе. Ми дамо Вам 10 порад, як зміцнити нігті. А Вам залишається тільки обрати, яка з них Вам найбільше подобається і підходить, і насолоджуватись процесом. А згодом і хизуватися результатом перед подругами!!!

Отже, 10 рецептів ванночок, сумішей для масажу та масок для краси і міцності Ваших нігтів:

  • Зміцнююча і живильна ванночка з морською сіллю. На 0,5 л теплої води (комфортної для тіла температури) необхідно додати 1 столову ложку морської солі. Тривалість процедури – 15-20 хвилин. Після чого руки необхідно витерти і змазати живильним кремом. Частота процедури – щодня протягом 10 днів, а потім необхідна перерва хоча б на місяць, після чого терапію можна знову відновити.Дизайн нігтів
  • Ванночка з оливковою олією, яйцем та медом. Для неї необхідно суміш з 2 столових ложок меду і 2 столових ложок оливкової олії підігріти на водяній бані. Після цього суміш знімаємо з водяної бані і додаємо збите яйце. Тривалість процедури – 10-15 хвилин.
  • Ванночка для ламких нігтів. Для її приготування нам необхідні наступні інгредієнти: рослинна олія, кілька капель розчину вітаміну А, йод, лимонний сік. Знову ж таки на водяній бані необхідно підігріти трошки рослинної олії, додати кілька капель йоду, вітаміну А і лимонного соку. Тривалість процедури – 10-15 хвилин.
  • Ванночка для ослаблених нігтів на основі желатину. Відомо, що желатин чудово живить та зміцнює нігті. Для процедури необхідно лише половина столової ложки желатину. Його треба розчинити в стакані кип'яченої води. Потім зачекати поки все охолоне і опустити нігті в суміш. Тривалість процедури – 10-15 хвилин. Частота процедури – максимально 2 або 3 рази в тиждень.
  • Міцні нігті - показник здоров'я організмуТрав'яний відвар для зміцнення нігтів. Для нього нам знадобляться такі компоненти як звіробій, корінь лопуха і ромашка. Цю суміш заливаємо окропом, настоюємо, даємо трохи часу, щоб охолонув, і опускаємо кінчики пальців. Тривалість процедури – 15-20 хвилин. Частота застосування – один раз в тиждень.
  • Зміцнююча суміш для нігтів. Необхідно: 1 яєчний жовток, 1 столова ложка рицинової олії, 1 чайна ложка гліцерину, 1 чайна ложка оцету. Компоненти ретельно збивають і наносять на нігті, потім вдягають бавовняні рукавички і тримають руки на парою долонями до верху. Тривалість процедури – до 10 хвилин.Дизайнерський манікюр
  • Зміцнюючий масаж для нігтів. Масаж з використанням вітамінів А та Е. В аптеці можна купити капсули, що містять комплекс вітамінів А і Е, або кожен окремо. Вміст капсули масляної консистенції видавлюється на нігті і проводиться масаж. Рекомендації для використання – бажано процедуру робити перед сном для максимальної тривалості дії вітамінів.
  • Масаж на основі риб'ячого жиру. Наявність вітамінів А, Е, F та омега3 (поліненасичені жирні кислоти) забезпечує корисні властивості риб'ячого жиру. Частота застосування – необмежена.
  • Зміцнююча маска для нігтів. Необхідні складові: 3 каплі ефірної олії лимона, 3 каплі ефірної олії евкаліпта і 5 капель лавандової, і усе це додаємо до основи (олія жолоба, шипшини або мигдальне).
  • Існує й інший спосіб зміцнення нігтьових пластин – використання кислих ягід. Наприклад, смородина, журавлина та ягоди брусниці. Їх необхідно просто втирати в нігтьову поверхню.

Дбайте про свої нігті, адже стан і вигляд Ваших нігтів - це показник здоров'я Вашого організму!

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (5): 10 порад для зміцнення нігтів

Iрина 16 грудня 2023, 16:43

Для зміцнення нігтів я ванночки з сіллю і йодом використовую і натубіотин, щоб підживити нігті зсередини. За допомогою таких простих рекомендацій мені вдалося відростити свої нігті до потрібної довжини.

Анастасия 8 листопада 2023, 12:24

Для меня всегда было проблемой отрастить здоровые и крепкие ногти. Сколько я всего перепробовала, но в итоге поняла, что нужно бороться с проблемой изнутри. Как-то в аптеке провизор посоветовала взять моновитамины Натубиотин. В составе есть коэнзим R (он же биотин), всеми известный витамин красоты. Я принимала 1 таблетку в день. Уже через пару недель заметила, что ногти стали значительно крепче, а ногтевая пластина розового, здорового цвета и более ровная стала.

Диана 19 вересня 2023, 11:01

Я могу посоветовать ванночки с солью и лимонным маслом, плюс, натубиотин полным курсом. Я так обновила свои тонкие ногти после многолетнего наращивания. Натубиотин, кстати, не только лишь для ногтей, он действует к тому же на кожу и волосы.

Sve 27 липня 2011, 20:03

Масаж з використанням вітамінів А та Е. Зміцнююча і живильна ванночка з морською сіллю. Вищевказані випробувані особисто.

Юлія 27 липня 2011, 18:32

Ти вже щось з цього пробувала?

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Догляд за шкірою і волоссям малюка

    Шкіра народженої дитинки ще не виробила власного природного захисту від бактерій та інших різноманітних фізичних факторів, а тому дуже чутливо реагує на всі зовнішні подразники. Тому, однією з найважливіших є ...

  • Довга коса - жіноча краса!

    Споконвіків довга коса вважалась символом дівочої краси. Та й на даний момент вона не втратила своєї актуальності. Довге волосся заслужено займає свою нішу в сфері краси та не здає своїх ...

  • Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще!

    Сьогодні на ринку косметичних засобів є досить великий асортимент шампунів з різною ціновою політикою, від різних виробників та з різним призначенням. Головне для наших красунь – не загубитись у цій ...