"Чому "ФРОШ"? читайте на сайті Хмарка

"Чому "ФРОШ"?

Frosch Бренд Frosch (в перекладі «Фрош» - зелена жаба) заснований німецькою компанією Werner & Mertz, яка почала свою промислову діяльність ще 150 років тому. З тих пір багато часу минуло, компанія розросталася по світу, відкривала свої філії у багатьох країнах, впроваджувала вдосконалені розробки у виробництві побутової хімії на численних промислових заводах. В результаті активної діяльності компанії в 1986 році був запущений новий бренд під назвою Frosch, який символізує високу якість, безпеку для людей, екологічність і загальнодоступність. Сьогодні продукція під брендом Frosch одна з найбільш впізнаваних у всьому світі. Компанія виробляє весь спектр побутової хімії для будинку: пральні порошки, ополіскувачі для білизни, засоби для миття посуду, чистячі засоби, освіжувачі повітря і багато інших видів товарів, без яких ми сьогодні не уявляємо своє життя.

Чому «Фрош» такий популярний сьогодні? По-перше, компанія впроваджує багаторічний досвід в розробці екологічних, безпечних до споживача, але при цьому не менш ефективних за звичайну побутову хімію, засобів для чищення. По-друге, у виробництві використовуються виключно натуральні активні компоненти, дані самою природою. По-третє, всі кошти ретельно тестуються на предмет безпеки до людської шкіри. До того ж, всі без винятку засоби для чищення та порошки «Фрош» мають здатність до швидкого розщеплення. По-четверте, у формулі товарів «Фрош» відсутні такі шкідливі для нашого здоров'я речовини, як фосфати, борати, формальдегіди, ароматизатори, ПВХ і т.п. Як показник - компанія настільки піклується про навколишнє середовище, що навіть має свою станцію по очищенню води! Для того, щоб з обороту стічних вод із виробництва поверталася тільки очищена вода! І, звичайно ж, усі товари виробляються безпосередньо в Німеччині - що вже саме по собі, запорука відмінної якості продукції.

На сьогоднішній день, компанія прославилася своєю продукцією «Фрош» настільки, що вийшла лідери продажів по всьому світу серед виробників безпечних інноваційних засобів побутової хімії. Наприклад, в Німеччині, Японії та ін. Світових країнах, в т.ч. Європейської співдружності - товари під символом зеленого жабеняти продаються найкраще. Адже в сучасному світі люди стали більш свідомо ставитися до вибору миючих засобів, пральних порошків, якими перуть одяг собі та своїм дітям. Адже, якщо замислитися, більшість алергій і шкірних дерматитів пов'язані не тільки зі споживанням алергенів з їжею, скільки з використанням шкідливої ​​до здоров'я хімії навколо нас.

Слід знати, що екологічна, безпечна, розроблена на основі натуральної рослинної сировини побутова хімія не може коштувати надто дешево. Але в принципі, цінова політика компанії спрямована на загальнодоступність продукції в цілому і демократичність цін. Адже ще одним аргументом на користь вибору продукції під цією маркою - всі засоби дуже концентровані, в результаті чого при використанні дуже економічні. Одна пачка прального порошку «Фрош» замінює три пачки звичайного фосфатного порошку. Над цим варто поміркувати, погодьтеся? ..

Наостанок варто зауважити, що безпосередньо в Німеччині, сам бренд «Фрош» 13 разів (!) Отримував звання №1 як найнадійнішого миючого засобу! Залишається таким і понині.

Інтернет-магазин "Хмарка" йде в ногу з часом і намагається надати своїм покупцям якомога більший діапазон вибору товарів для будинку найвищої якості і за найкращою ціною. На даний момент ми працюємо над розширенням асортименту. Зараз Ви можете замовити у нас німецькі пральні порошки Фрош, а також рідкі засоби для прання, кондиціонери для білизни, засоби для чищення Фрош для ванної, кухні та будь-яких поверхонь в будинку.

Джерело: за матеріалами друкованих та електронних видань

Коментарі (0): "Чому "ФРОШ"?

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Щоб повернути шторам білий колір

    Все про відбілювання штор та гардин - Поверніть улюбленим фіранкам білосніжну новизну!

  • Щоб ноги не пітніли.

    Думаю, кожна людина за своє життя стикалася з проблемою спітнілих ніг і звичайно - неприємним запахом від них. Ніби така дрібниця, а може зіпсувати життя, додати комплексів і що найважливіше ...

  • Екологічні знаки на упаковках товарів (I частина).

    Сьогодні ми поговоримо про частину інформаційних знаків, розміщених на упаковках товарів – екологічні знаки. Напевне кожен пам’ятає з дитинства казку «Про сестрицю Оленку та братика Іванка». Якщо комусь не розповідали ...