СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5* читайте на сайті Хмарка

СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5*

Секрет № 1 - завантаження пральної машини

По-перше, не завантажуйте машину до відмови, - оптимально завантажити на 80%. Якщо «перевантаження» - речі не виперуться добре, якщо «недовантаження», - машинка може їх зіпсувати або вони просто швидше прийдуть в непридатність. Тому, стежте, щоб дверцята машинки вільно закривалася. І пам'ятайте: бавовняними виробами можна заповнювати цілий барабан, синтетичними - тільки наполовину, а вовняними - на третину!

Секрет № 2 - температурний режим

Оптимальна температура, при якій відбувається дезінфекція, вбиваються грибки і пилові кліщі на тканинах - це від 40 до 60 градусів за Цельсієм. Якщо прати в дуже гарячій воді - ви можете пошкодити свої речі або зіпсувати їх забарвлення.

Секрет № 3 - візьміть за звичку завжди при пранні використовувати білий оцет

Для того щоб рушники були м'якими і приємними на дотик, в готелях часто при пранні користуються допомогою звичайного білого оцту. Додавши його в відділення для кондиціонерів своєї пральної машини, Ви не тільки зробите білизна м'яким і приємним на дотик, але і збережете яскравість кольорову своїх речей і уникнете розводи від порошку.

Секрет № 4 - режим сушіння

При пранні пухових виробів, верхнього одягу та рушників киньте в барабан 3 - 4 тенісні м'ячики. З їх допомогою речі після прання збережуть первинний вигляд і будуть Вам служити значно довше.

Секрет № 5 - плями і як з ними краще і ефективніше боротися

Наприклад, каву і вино Ви зможете відіпрати, якщо попередньо замочити білизну в солоній воді. Пропорція - 1 столова ложка солі на 1 літр води.

Жирні маслянисті плями можна легко вивести, якщо на свіжу пляму насипати крохмаль, потримати трохи, а потім прати як звичайно.

Жовті сліди на білому одязі від дезодоранту можна з легкістю видалити, якщо після звичайного циклу прання з температурою 40 градусів за Цельсієм ви запустите додатковий цикл з відбілювачем.

Сподіваємося, зібрані нами поради будуть для вас корисні в повсякденному житті.

Джерело: за матеріалами друкованих та інтернет-видань

Коментарі (0): СЕКРЕТИ ПРАННЯ В ГОТЕЛЯХ 5*

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • ОБЕРЕЖНО - ПРАЛЬНИЙ ПОРОШОК!!!

    У нинішні часи всюдисущої реклами ми дуже часто піддаємося блискавичним бажанням здійснити покупку і часто не аналізуємо, ЩО ми купуємо, піддаючись в більшості випадків емоційним імпульсам. Що потрібно знати в ...

  • Дозування та кількість прань

    Часто буває що під час прання у нас виникає просте,на перший погляд, запитання: " А скільки порошку потрібно засипати у контейнер пральної машинки ? " Насправді це дуже важливо. Адже ...

  • Як правильно прати в'язані речі?

    Ви тільки що зв'язали всі деталі виробу, або вам необхідно просто випрати вже готову річ, виконану вами або куплену в магазині. Що необхідно обов'язково пам'ятати в цій ситуації...