Дозування та кількість прань читайте на сайті Хмарка

Дозування та кількість прань

   Наше життя вже не можна уявити без таких засобів  як : пральні порошки  , відбілювачі , засоби для виведення плям . Їх велика різноманітність вражає. Рідкі , сипучі , таблетовані,концентровані , гелеві . Не має потреби порівнювати  виробників , тому що " смак і колір - у кожного свій " , але внести певну ясність у форми можна .
   
Часто буває що під час  прання у нас виникає просте,на перший погляд, запитання: " А скільки порошку потрібно засипати у контейнер пральної машинки ? "  Насправді це дуже важливо. Адже якість прання залежить не лише від обраного засобу, але й від правильно підібраного дозування. А для цього потрібно уважно роздивитися інструкцію, розміщену на упаковці. Також не зайвим буде звернути увагу на ступінь забруднення речей,жорсткість води та на розмір загрузки вашої пральної машини.
   

    Найчіткішу інформацію надают німецькі виробники. Наприклад марка Denk Mit загалом орієнтована на максимальне завантаження(4-5кг). При середній жорсткості води та звичайному забрудненні необхідно використовувати 67.5г порошку. Таким чином упаковка 1.35кг розрахована на 20 прань. Якщо ж у вас машинка з меншим завантаженням (2,5кг), тоді кількість прань буде 27, а на одне прання необхідно лише 50г порошку. Бувають також  ще  6-7кг машинки,тоді упаковки вистачить на 13 прань (101г  на одне прання).
    Так само розраховані і рідкі засоби Denk Mit.  На півтора літрових упаковках при завантаженні  машинки 4-5кг вказана кількість прань 20
. Тобто якщо у вас пральна машина міні, то цього засобу вам вистачить на 28 разів. Врахувати необхідно і забруднення білизни. Легко забруднений одяг не потребує великої кількості пральних засобів. Тому при розрахунку вихідна кількість прань може збільшитись до 37.
     В більшості варіантів виробники вказують повну таблицю розрахунку, але не всі люди своєчасно на це звертають увагу. Напевно тому  дехто не задоволений  чистотою одягу, або швидким витрачанням миючого засобу.
  
Пральний порошок Denk Mit для білої білизни 1.35кг           




   
   


Пральний порошок Denk Mit для кольорових речей 1,35кг    

Коментарі (0): Дозування та кількість прань

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.

  • Догляд за трикотажем і в'язаними виробами

    Трикотаж завжди був у моді, але останнім часом все більшої популярності набувають речі хендмейд, зроблені своїми руками. Рукодільниці взялися за інструменти, дістали записи з бабусиними секретами, додали креативу, і вийшло ...

  • Як доглядати за одягом для новонароджених

    Догляд за дитячим одягом для новонароджених істотно відрізняється від вимог до догляду за одягом для дорослих. Для дорослих головне значення має зовнішній вигляд одягу, для малюків - в першу чергу ...