Щоб ноги не пітніли. читайте на сайті Хмарка

Щоб ноги не пітніли.

Думаю, кожна людина за своє життя стикалася з проблемою спітнілих ніг і звичайно - неприємним запахом від них. Ніби така дрібниця, а може зіпсувати життя, додати комплексів і що найважливіше - похитнути здоров'я(грибок і т.п.)
Взагалі піт - це вода.Сам по собі він не має неприємного запаху. А його виділення є нормальною захисною реакцією організму на підвищену температуру, сильні фізичні навантаження, хвилювання... Проте, якщо довго не розуватися, цілий день провести на ногах, то "неприємностей" не уникнути.
Що ж робити? По-перше - не панікувати! Не бігти одразу до всіх світил медицини. А спробувати для початку більше зосередитися на гігієні. Бажано ноги мити щодня, а при потребі - навіть не один раз на день незалежно від того, робочий він чи вихідний і ви ходите у кімнатних тапках. Крім того, мити треба обов'язково з милом, витирати насухо навіть між пальцями, адже вологе і тепле середовище - найсприятливіше місце для розмноження бактерій.
Також не завадить придбати крем з тальком для ніг, присипку або дезодорант.До їх складу входить антисептик, котрий буде перешкоджати розмноженню бактерій. Тільки не варто маскувати проблему за допомогою цих засобів, поливаючи дезодорантом брудні ноги. Так ви зробите ще гірше.
https://hmarka.ua/uk/product/3306-balzam-dlya-nig-balea-intensyvnyj-doglyad-100-ml/ https://hmarka.ua/uk/product/1061-dezodorant-aerozolnyy-dlya-nig-belea-200ml/https://hmarka.ua/uk/product/2807-dezodorant-aerozolnyj-crystal-tropichnyj-bryz120ml/https://hmarka.ua/uk/product/2289-dezodorant-aerozolnyj-dlya-vzuttya-belea-200ml/Засоби догляду ніг

Крім того, при виборі шкарпеток надайте перевагу натуральним, із 100% бавовни. Повірте, це - дуже важливо.Взуття бажано носити шкіряне та дихаюче. Якщо є можливість - на роботі краще перевзуватися.
Незайвим буде періодично мити взуття не лише зверху, а і зсередини, провітрювати його на свіжому повітрі, не допускаючи появи запаху , інакше потім позбутися його буде не просто.Можна використовувати і спеціальні засоби - дезодоранти і порошки для взуття.
Спробуйте регулярно виконувати ці прості рекомендації,- і справа піде на лад. А якщо після усіх ваших зусиль ви не помітите ніякого результату - тоді варто звернутися до дерматолога і пройти курс лікування.

 
Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (0): Щоб ноги не пітніли.

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Ефективне прання - про що варто знати кожній господині

    Чи знаєте ви, що термін служби і зовнішній вигляд одягу багато в чому залежить від того, як він переться? Ми поділимося з вами лайф-хаками правильного прання.

  • Зроби 6 кроків до чистих вікон!

    Нарешті весна! Хочеться милуватися сонцем і свіжою зеленню. І робити це через чисті і прозорі вікна. Як легко і швидко їх вимити?...

  • Пліснява у домі. Що робити? Як боротись?

    Наверное, чуть ли не в каждом доме, украинцы сталкиваются с проблемой возникновения различных грибков или же плесени как результат чрезмерной влажности, перепада температур и недостаточной вентиляции. Попробуем сначала разобраться – ...