Зроби 6 кроків до чистих вікон! читайте на сайті Хмарка

Зроби 6 кроків до чистих вікон!

Нарешті весна! Хочеться милуватися сонцем і свіжою зеленню. І робити це через чисті і прозорі вікна. Як легко і швидко їх вимити?

Крок 1

Для миття вікон вибирай не сонячну, а хмарну погоду. Але і в дощову погоду мити вікна не варто. Сонце має виглядати з-за хмар.

крок 2

Скло спочатку краще помити водою. Розчини в ній засіб для миття посуду або порошок, який підходить для вологого прибирання.
Краще використовувати для миття вікон лляні ганчірки або ганчірки з мікрофібри.
Розчином із засобом для миття видали весь бруд зі скла. Потім чистою ганчіркою, змоченою у воді, витри залишки бруду на склі.

крок 3

Тепер помий рами. Пластикові рами прекрасно миються кремоподібним засобом для чищення поверхонь.
Дерев'яні рами краще мити господарським милом, а змивати водою з додаванням нашатирного спирту.
Після миття протри рами насухо чистою ганчіркою.

крок 4

Тепер надай вікнам блиску. Візьми засіб для миття вікон з нашатирем. Краще брати не розпилювач, а засіб, який потрібно розчиняти у воді. При його використанні дотримуйся інструкції.
Можна використовувати для миття вікон звичайний шампунь без кондиціонера і бальзаму. Його треба розчинити у воді з розрахунку 50 мл шампуню на 6 літрів води.

крок 5

Після миття витри скла сухою ганчіркою. З одного боку вікна витирай скло вертикальними рухами, з іншого - горизонтальними. Тепер протри вікно насухо звичайними газетами.

крок 6

Пластикове підвіконня вимий кремоподібним засобом для миття. Для дерев'яного підвіконня ти можеш використовувати будь-які інші засоби.

Коментарі (0): Зроби 6 кроків до чистих вікон!

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Догляд за тюлевими фіранками

    Тюлеві фіранки є окрасою будь-якого житла, але найголовніше, вони захищають від сонця і створюють в приміщенні атмосферу легкості і чистоти.

  • Як позюавитись від пилу в домі

    5 способів усунути пил і підтримувати чистоту в будинку. Пил має властивість осідати, тому починати потрібно з високих поверхонь, поступово рухаючись вниз. Пилососити підлоги можна в кінці прибирання. Сучасні пилососи ...

  • Засоби для чищення Astonish - створені, щоб дивувати

    Багато брендів по всьому світу дбають про те, щоб товари, які вони виробляють, приносили мінімальний збиток навколишньому середовищу та здоров'ю людства. Одним з таких виробників є британська торгівельна марка Astonish.