Як позюавитись від пилу в домі читайте на сайті Хмарка

Як позюавитись від пилу в домі

5 способів усунути пил і підтримувати чистоту в будинку.
Пил має властивість осідати, тому починати потрібно з високих поверхонь, поступово рухаючись вниз.
Пилососити підлоги можна в кінці прибирання. Сучасні пилососи вловлюють частинки пилу, тому можна не боятися, що він осяде на полицях.

Боріться з пилом без проблем!

1. Табу на пір'яні мітелки. Цей "борець з пилом" здається гламурним, але безглуздим. На ділі пір'яна мітелка тільки розносить, а не усуває пил. Найнадійніший і саме бюджетний кошт для боротьби з пилом - універсальна серветка.

2. Знешкодження "пилозбірників". М'які іграшки, пледи, диванні подушки, штори та інше покладіть в пральну машину, включивши режим сушіння на 15-20 хвилин.

Щоб знешкодити пилового кліща, періть і сушіть речі при високій температурі - не нижче +60, якщо звичайно, дозволяють властивості тканини.

3. Беріться за книги, карнизи і картини. Чистої малярської пензликом добре видаляти пил з абажурів, карнизів, дерев'яних стільців, перил та картинних рам.

Одягніть гумові рукавички і змочіть їх в холодній воді - так Ви швидко знімете шерсть домашніх тварин з крісел і диванів.

Поставте фен на "холодний" режим, легко пройдіться і швидко почистіть книги, рослини у вазонах, кімнатні аксесуари та ін.

4. Пил обожнює меблі. М'які меблі - улюблене місце для проживання пилових кліщів. Ретельно пропилососьте з усіх боків диванні подушки, а також оббивку під ними.

5. Поліруйте обережно. При поліровці меблів правильно буде наносити поліроль на ганчірочку, а потім протирати нею меблі.

Розбризкуючи поліроль безпосередньо на поверхню, що очищається, Ви витратите більше засоби і довше будете протирати. Це зажадає додаткової полірування чистою тканиною і частих покупок поліролі. А якщо Вам не вдасться усунути надлишок кошти, то його липкий наліт тільки приверне пил і на меблях утворюються видимі брудні плями.

Коментарі (0): Як позюавитись від пилу в домі

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Доглядаємо лінолеум

    Щоб лінолеум перебував завжди в хорошому стані, необхідно щодня витирати його вологою ганчіркою. Один раз на тиждень лінолеум миють теплою мильною водою, потім змивають чистою і витирають насухо ганчіркою...

  • Чищення полірованих меблів

    Чищення меблів під час прибирання квартири – річ необхідна. Але як багато сил і часу віднімає відчищання плям, особливо від гарячих предметів. Корисні поради допоможуть вам впоратися з чищенням меблів, ...

  • Чистота дзеркала – репутація господині дому!

    Дзеркала...дзеркала...дзеркала... Мабуть, жодна жінка не омине його, побачивши в якомусь супермаркеті, салоні або ж навіть на вулиці. А тим паче вже не впустить такої нагоди - заглянути в нього)) Наскільки ...