Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще! читайте на сайті Хмарка

Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще!

расиве та здорове волосся – подарунок природи, котрий ми отримуємо при народженні. Для багатьох поколінь жінок воно стало невід’ємним атрибутом витонченої жіночої краси, шарму та індивідуальності. Проте потрібно пам’ятати, що будь-яке волосся варто берегти і турбуватися про нього протягом усього життя. Адже отримати – легко, а от втримати, зберегти – вже важче! Лише турбота і правильний догляд – ось запорука успіху Вашого волосся!

Основою будь якого догляду є чистота, адже погодьтеся, що нема нічого гіршого, ніж брудне волосся. Миття голови - це буденна річ для будь-якої цивілізованої жінки. Вже більше ста років засобом № 1 для догляду за волоссям є шампунь. Його винахідником був німецький хімік Хансом Шварцкопф. Саме його порошковий шампунь в 1903 році став першим марочним продуктом в області косметики для волосся. Дуже швидко цей продукт здобув популярність серед жінок (та і чоловіків теж) і став ще одним незамінним та буденним "благом цивілізації". А уявіть, якби його не придумали ніколи? Що було б? Та не будемо про погане… Радує те, що на даний момент на ринку косметичних засобів є досить великий асортимент шампунів з різною ціновою політикою, від різних виробників та з різним призначенням. Головне для наших красунь – не загубитись у цій різноманітності!

Інтернет-магазин Хмарка допоможе Вам підібрати потрібний шампунь, який найкраше підійде для Вашого волосся та вирішить усі пробели з ним:

Шампуні проти випадіння волосся. У чоловіків та жінок ця проблема має різні причини виникнення, тому й засоби для лікування потрібні різні (на основі різних компонентів). Серед чоловіків можна виділити 3 основні причини даної проблеми. По-перше, випадіння волосся — як зовнішній сигнал про якесь внутрішнє захворювання організму. По-друге, спадковий фактор. Ну і по-третє, випадіння - як вікова ознака старіння організму. Пропонуємо чоловічі шампуні проти випадіння Alpecin (Німеччина) та Intesa (Італія):

Шампунь Alpecin A1 чоловічий проти випадіння для нормального та сухого волосся 250мл  Шампунь Alpecin A2 чоловічий проти випадіння для жирного волосся 250мл Шампунь Alpecin A3 чоловічий проти випадіння та лупи 250мл Шампунь Alpecin C1 чоловічий проти випадіння з кофеїном 250мл Шампунь Intesa чоловічий проти випадіння волосся 300мл


У жінок випадання волосся може бути пов’язано з фарбуванням, знебарвленням волосся, використанням засобів для хімзавивки та ін. В таких випадках волосяні цибулини потребують зміцнення та живлення. Як для чоловіків, так і для жінок теж існує досить багато шампунів проти випадіння волосся. Це серія Hair Cur від бренда Brelil (Італія) та лікувальні засоби від Echosline (Італія) та Concerto (Італія):

Лосьйон для волосся Echosline Aegena проти випадіння 12мл 9шт  Лосьйон для волосся Echosline T3 зміцнюючий проти випадіння 10мл 12шт  Лосьйон для волосся Concerto лікувальний проти випадіння 10мл 10шт

Шампуні для сухої та чутливої шкіри голови. Свербіння, почервоніння, суха шкіра голови, відчуття стягнутості та дискомфорту – основні ознаки даної проблеми. Сама проблема є візуальним «результатом» поганої екології або ж застосування шампунів, які не підходять для Вас. Інтернет-магазин Хмарка пропонує серію шампунів для чутливої шкіри голови як для чоловіків – Alpecin, Balea (Німеччина):

Шампунь Alpecin чоловічий для сухої та чутливої шкіри голови 250мл Шампунь Balea чоловічий для чутливої шкіри 300мл

Шампуні проти лупи (себореї). Термін «лупа» застосовується для нормального та сухого типу волосся, «себорея» - для жирного. Зрозуміло, лікування необхідне різне, залежно від типу волосся. Шампуні проти лупи та себореї на основі таких речовин як Octopirox, Піроктон Оламін, цинк, екстракти хмелю, клімбайолу, розмарину, тім’яну, берези, Ви можете придбати у нашому магазині.  Для чоловіків від брендів Alpecin, Brelil, Cien, Cliven, Intesa:

Шампунь Alpecin A3 чоловічий проти випадіння та лупи 250мл Шампунь Alpecin чоловічий проти лупи 250мл Шампунь Alpecin чоловічий проти лупи 250мл Шампунь Cien чоловічий з хмелем 500млШампунь Intesa чоловічий проти лупи 300мл

 Для жінок - Echosline, KC Professional, Concerto.
Відновлюючі шампуні для сухого та пошкодженого волосся. Такий тип волосся вже сам по собі є проблемою. Адже волосся-солома чи волосся-пакля на голові ще нікого не зачаровувало і не радувало! Пошкоджене в процесі фарбування, знебарвлення чи хімічної завивки волосся потребує відновлення, корисних живлячих речовин, вітамінів та зволоження. Шампуні для відновлення та шампуні для живлення волосся Вам допоможуть впоратись з цією проблемою. Зверніть увагу на професійні шампуні від брендів Baxter (Італія), Brelil, Kc Professional, Concerto, Echosline, Kallos.

Шампуні для/проти жирного волосся. Даний тип волосся – реально важка і надокучлива «неприємність» для його власників. Адже тип волосся вже не зміниш, але його можливо «підкорегувати» застосуванням спеціальних шампунів для жирного або схильного до жирності волосся. Такі засоби (виготовлені переважно на травах) ретельно очищують волосся і регулюють діяльність сальних залоз, зменшують секрецію шкірного сала, відновлюють нормальну роботу сальних залоз. Як результат – волосся довше залишається чистим та красивим. Шампуні для жирного волосся від брендів Baxter, Brelil, Kc Professional, Concerto, Pro Wash Вам в цьому допоможуть.

Шампуні для захисту кольору волосся.  Збереження відтінку після фарбування – чергова проблема сучасних красунь та модниць. Спеціальні шампуні для збереження кольору фарбованого волосся від провідних брендів Baxter, Brelil, Echosline, KС Professional, Revlon допоможуть Вам зберегти колір волосся початковим, насиченим, блискучим протягом тривалого періоду часу.

Шампуні для об’єму волосся стануть у пригоді власницям тонкого волосся від природи. Створити візуальний об’єм допоможуть шампуні на основі трав’яних екстрактів яблука, розмарину, томатів, дріжджів, кавуна, лотоса, лугових трав, гібіскуса, білих квітів акації, які підіймають волосся біля коренів і забезпечують тривалий ефект об’ємного волосся.

Шампуні для в’юнкого волосся / неслухняного волосся. Досить важко втримати чарівні завитки у формі, або ж, навпаки, зберегти прямим кучеряве волосся після випрямлення «прасочкою».  Лише спеціальні компоненти професійних шампунів для в’юнкого волосся від Brelil та Echosline допоможуть Вам тримати волосся в «потрібній формі».

Шампуні для нормального волосся/для всіх типів волосся/для щоденного використання. Найбільше щастить власникам непримхливого волосся, яке не потребує особливого догляду. Для такого волосся найкраще підійдуть звичайні м'які шампуні суто для вимивання бруду з волосся. Це можуть бути як професійні шампуні, так і звичайні.

 Залишайтесь завжди красивими, привабливими, інтригуючими та бажаними для свої коханих чоловіків, коханців, колег і просто оточуючих. Любіть СЕБЕ і Вас КОХАТИМУТЬ!

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (1): Огляд шампунів для волосся - вибираємо і купуємо найкраще!

Кицька 4 листопада 2012, 13:16

Шампунь KC Professional 4R Защита цвета - надає сяйву волоссю! Просто мега шампунь, хто хоче досягнути саме природнього блиску волосся! І колір зберігає досить непогано! куплю ще не раз 100%

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Довга коса - жіноча краса!

    Споконвіків довга коса вважалась символом дівочої краси. Та й на даний момент вона не втратила своєї актуальності. Довге волосся заслужено займає свою нішу в сфері краси та не здає своїх ...

  • Лосьйони, сироватки та тоніки - ефективна допомога Вашому волоссю

    Сухе, ламке, неслухняне, пошкоджене волосся з посіченими кінчиками, яке випадає, лупа - це все Вам знайоме? Тоді дана стаття допоможе Вам зорієнтуватись в асортименті лікувальних лосьйонів, сироваток та тоніків для ...

  • Маски для волосся - не маскують, а лікують!

    Маски для волосся – найпопулярніші косметичні рятівники сухої, пошкодженої та ослабленої шевелюри. Чи задумувались Ви хоч раз над тим, навіщо маска потрібна Вашому волоссю? Як вона діє? Як часто її ...