KC Professional – безпечна еко-косметика в Україні читайте на сайті Хмарка

KC Professional – безпечна еко-косметика в Україні

KC Professional – безпечна еко-косметика в УкраїніФінська компанія Maraculos Oy представляє бренд високоякісної професійної продукції KC Professional в усьому світі, в т.ч. Україні.

Кредо компанії – безпечна косметика як для здоров’я людини, так і для навколишнього середовища. В процесі виготовлення косметики використовується лише перевірена безпечна сировина, з дотриманням усіх вимог міжнародного стандарту ISO 9001. Практично, це застосування чистих і безпечних природних компонентів у формулах косметичних засобів.

Піклуючись про природу, компанія дотримується стандарту навколишнього середовища ISO 14001 та умов міжнародної програми «Responsible Care» (Відповідальний захист). Практично, це використання пакування серії BIOsystem з ПЕТ-пластику, яке можна спалювати і піддавати повторній переробці.

KC Professional представляє кілька серій продукції: 4R, BIOsystem, Quattro, Quattro Perm, KColor и KC Bleach.

Звісно, трохи про кожну серію:
KC PermKC Quattro – серія для догляду за волоссям без барвників і ароматизаторів. Продукція не містить ароматизаторів, барвників, формальдегіду. Ідеально підходить для астматиків та людей, схильних до алергічних реакцій. Уся продукція проходить дерматологічний контроль і підходить для щоденного використання.

KC Perm - засоби для безаміачної хімічної завивки Multiwave Sensitive.

KC Professional BIOsystemKC Professional BIOsystem – лікувальна серія без барвників і ароматизаторів. Ефективно справляється навіть з найважчими проблемами шкіри голови: лупою, почервоніннями, подразненнями, підвищеним рівнем жировиділення, випадінням волосся. Упаковка даної лінійки виготовлена з ПЕТ-пластику, її можна спалювати і піддавати повторній переробці.

Активні компоненти серії KC Professional BIOsystem:
Клімбазоль – блокує обмін речовин і процес розмноження грибка, який спричиняє появу лупи.
Піроктон Оламін – закриває канали, по яким йдуть поживні речовини до грибка, чим і руйнує його.
Розмарин – підсилює мікроциркуляцію в шкірі голови, бореться з появою лупи.
Саліцилова кислота – видаляє ороговілі клітини шкіри голови, має антибактеріальну дію.
Ундецилова кислота – контролює рівень виділення шкірного сала.
Сланцева олія – видаляє лупу і знижує рівень секреції шкірного сала.
Гідрогенол – підсилює стійкість кольору фарбованого волосся, захищає його від наслідків щоденних стресів і УФ-випромінювання.

KC Professional 4R (Four Reasons)KC Professional 4R (Four Reasons) – повна серія професійних засобів для догляду за волоссям. Представлена шампунями, бальзам-масками і спрей-бальзамами. Основу формули складають природні компоненти - екстракти фруктів і ягід. При регулярному застосуванні лінійки 4R волосся заряджається енергією, зволожується та набуває сили, свіжого і здорового вигляду.

Активні натуральні компоненти серії KC Professioanl 4R:
Гінко Білоба – екстракт найстарішого дерева на Землі зберігає колір та здоровий блиск фарбованого волосся; попереджає появу ознак старіння шкіри голови і волосся.
Dry Hair – комплекс на основі лимона, авокадо і дині; володіє надзвичайно потужною зволожуючою дією, відновлює навіть найсухіше волосся.
Екстракт алое вера – забезпечує оптимальне зволоження щодня; здійснює лікувальний та заспокійливий ефект для подразненої шкіри голови.KC Professional Silk Drops
Екстракт яблука – зміцнює і додає об’єму тонкому волоссю; забезпечує ефективне природне очищення і, водночас, насичення волосся вітамінами.

KC Professional Silk Drops – це відновлююча сироватка «Шовкові каплі». Формула базується на основі природних активних інгредієнтів, котрі живлять, зволожують і відновлюють волосся по всій довжині. Підходить для всіх типів волосся. А також:
додає блиску, шовковистості та здорового вигляду волоссю
ефективно бореться з проблемою посічених кінчиків
запобігає «пухнастості» волосся при високій вологості
усуває електростатичну напругу
захищає від УФ-випромінювання та перепадів температур.

KC Professional 4R Styling –  KC Professional 4R Stylingширока гамма стайлінгових засобів для будь-яких цілей. Серія багата як класичними засобами - мусс, спрей та віск для волосся, так і новинками: клей, паста, глина та крем для укладки волосся. Засоби підходять як для надання форми і стилю коротким зачіскам, так і - середньої довжини. Також лінійку доповнюють продукти для моделювання та випрямлення неслухняного і кучерявого волосся.

KC Color VelvetKC Color Velvet – професійна безаміачна напівперманентна фарба для волосся. Простий процес фарбування з KC Color – проте завжди яскраві неповторні відтінки та стійкий результат. Фарба також може використовуватись для тонування небажаних відтінків. Не містить ароматизаторів. Технологія дозволяє досягнути хороших результатів щодо 100% покриття, чудового структурного результату, стійкості колорування, яскравості відтінків 

KC Color UltimateKC Color Ultimate – професійна фарба для волосся. Технологія KC Color Ultimate є новою, унікальною і запатентованою даною маркою - NPT (нанопігментація). Нанопігменти нового покоління дозволяють включати в склад фарби мінімальну (на ринку даного продукту в усьому світі) кількість аміаку, що дозволяє зберегти волосся здоровим, еластичним, слухняним, яскравим. Колір надовго зберігає свою інтенсивність завдяки більш глибокому проникненню кольорових пігментів в кортекс волосини, а завдяки мінімальній кількості аміаку волосся залишається набагато сильнішим і здоровішим.

KC Bleach – знебарвлюючий порошок без аміаку і ароматизаторів. Володіє м'якою дією на волосся. Процедура знебарвлення з KC Bleach – дуже проста і безпечна. Ефективність знебарвлення – до 7 рівнів.

Звісно, краса та стиль – важливі складові наших як щоденних, так і святкових образів! Проте давайте не будемо забувати як про безпеку для свого здоров’я, так і для оточуючого середовища.

Джерело: https://hmarka.ua/

Коментарі (13): KC Professional – безпечна еко-косметика в Україні

Ирина 19 січня 2022, 17:23

Здравствуйте, я мастер , город Житомир. Возможно у вас есть представитель в нашем городе. Нужен прайс на продукцию

Светлана 1 вересня 2021, 18:17

здравствуйте, можно прайс на Вашу продукцию, я парикмахер, есть желание сотрудничать

Татьяна 28 серпня 2021, 08:08

Здравствуйте, я парикмахер, нужен прайс по продукту Four Reasons

Светлана 19 грудня 2020, 18:20

Здравствуйте.
Хотела ознакомиться с вашей продукцией. Интересует есть ли семинары. Я парикмахер, собственник салона. Интересует сотрудничество.

Тамара 23 листопада 2020, 22:03

Здравствуйте, можно прайс на почту

Залишити відгук

Ваше ім`я

Ваш E-mail

Коментар

Читати статті по категоріях:
Інші статті
  • Секрети неперевершеної укладки волосся

    З укладанням волосся доводиться мати справу кожній красуні щоденно. Звичайно, що такої ідеальної укладки, як в перукарні, ви собі не можете зробити в домашніх умовах. Завжди щось «не клеїться», «не ...

  • Зачіски-коси для довгого волосся

    Ви власниця довгого волосся? Вам хочеться створити щось новеньке і цікаве на голові? Або ж ви шукаєте елегантну зачіску для урочистої події? Чи просто, щоб щодня виглядати на всі 100%? ...

  • Лосьйони, сироватки та тоніки - ефективна допомога Вашому волоссю

    Сухе, ламке, неслухняне, пошкоджене волосся з посіченими кінчиками, яке випадає, лупа - це все Вам знайоме? Тоді дана стаття допоможе Вам зорієнтуватись в асортименті лікувальних лосьйонів, сироваток та тоніків для ...